Yardım Kamera fotoğraf performansı hakkında

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Abi inşallah ya fiyasko olur yoksa yani hala inancım yüksek düzeleceğine ama sardı korkular

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gece fotoğraflari hakkında pek bişey söyleyemem çünkü daha önceden kıyaslayabilecegim bir ornegim yok. Çektiğim 2 fotoğrafı bırakıyorum yorum sizin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gece fena değil ama hala anlatıldığı gibi iyi de değil. Yazılımla düzeltilebilir beyler tek umut xıaomı nin geliştiricilerı :)

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Hocam aynı sorundan muzdarip ağır derecede hatta çünkü eşime hediye aldım iPhone'dan mi8 e gecti ve ekte ekran görüntülerino gorebilirsiniz.sonuncu resim mix2 s imle oncekiler mi8 .iki cihazda ayni kamera ayarlarindadir.ikiside 8.9.20 miui 10.goreceksiniz ki mi 8 de fena halde görüntü titreşimli ve kalitesiz. Dediginiz gibi monitore atınca daha güzel diyip asıl amacından vazgecmemiz olanaksız çünkü telefonu en iyi kamera performansı özelliği sebebiyle aldık. E kusura bakmayın ama 500 lira değil 4.000 tl verdik garantili aldık.bu durumda ben niye isoyu ayarliyorum yani makine bunu kendi yapacak ki ben ayarladiktan sonra yapay zeka nerde çift kamera nerde. Ayni cihazlar ama yazılımsal mıdır nedir bir standart yok dolayısıyla kalitenin en önemli faktörü olan vizyonun genisleyemedigi ortada. Bunu size karşı degil forumda Türkiye temsilcisi kardeşlerimiz ve abilerimiz var onlara sorunu görsünler diye yazdım lütfen size karşı antitez ürettiğimi düşünmeyin.hayirli geceler olsun
Eğer çok karanlıkda çekiyorsanız hiç bir telefon çekmez. Mın ISO ayarı varsa açmayı deneyin.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Fotoğraf teknik bir konu üstadım. Canon 590 is , fiyatı 50 tl civarında. Belki 100tl. İkinci eli var sıfır yok. 2007 üretim. 8 mega pixel. Huawei p20 pro suna güvenen varsa karşılaştırabilir.

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Fotoğraf teknik bir konu üstadım. Canon 590 is , fiyatı 50 tl civarında. Belki 100tl. İkinci eli var sıfır yok. 2007 üretim. 8 mega pixel. Huawei p20 pro suna güvenen varsa karşılaştırabilir.

şu an satışı var ve 395 doleer diyor eyrıce 95 doleer de kargo ücreti istiyor drunk~~

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Antika fiyatı bile p20 pro dan ucuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an satışı var ve 395 doleer diyor eyrıce 95 doleer de kargo ücreti istiyor drunk~~
Şaka bi yana , bu makine müthiş çekiyor üstad.

Yasinakoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6
Konular
13
Dediğinize sonuna kadar katılıyorum MI6 cihazımla çektiğim bir fotoğrafı koyayım bende tabi ki o kadar para verince insanda onuda otomatik ayarlarsın diyesi geliyor ama tamamen yazılımsal bir sorun yoksa gayet kaliteli lensler kullanılan telefonlar

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasinakoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6
Konular
13
Dediğinize sonuna kadar katılıyorum MI6 cihazımla çektiğim bir fotoğrafı koyayım bende tabi ki o kadar para verince insanda onuda otomatik ayarlarsın diyesi geliyor ama tamamen yazılımsal bir sorun yoksa gayet kaliteli lensler kullanılan telefonlar

Yüklendikten sonra fark ettim fotoğrafın kalitesinin düştüğünü fotoğrafın orijinal hali kat kat daha iyi

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2

Sabitleyerek düşük ISOda mı çektiniz?

Burakpamir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
3
Yüklendikten sonra fark ettim fotoğrafın kalitesinin düştüğünü fotoğrafın orijinal hali kat kat daha iyi

Benden kaynaklı sıkıntı olabilir belki ama mi 6 gayet iyi çekmiş

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt