Telefonu almadan önce çok inceledim tanıtım videoları kıyaslama videoları şuan var olan durumdan kimse bahsetmedi. Herkes s9+ gibi telefonlara kafa tutabilecek bir kameraya sahip olduğunu söylüyordu. Sonuç benim açımdan hüsrandırMİ6 dan şikayet ederdik gece çekimi kötü diye Mi8 daha beter çıkmış ilginç
Düşünmüyor değilim sahip olduğum cihaz replika olabilirmi diyeTelefonu almadan önce çok inceledim tanıtım videoları kıyaslama videoları şuan var olan durumdan kimse bahsetmedi. Herkes s9+ gibi telefonlara kafa tutabilecek bir kameraya sahip olduğunu söylüyordu. Sonuç benim açımdan hüsrandır
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mİ6 dan şikayet ederdik gece çekimi kötü diye Mi8 daha beter çıkmış ilginç
Telefonu almadan önce çok inceledim tanıtım videoları kıyaslama videoları şuan var olan durumdan kimse bahsetmedi. Herkes s9+ gibi telefonlara kafa tutabilecek bir kameraya sahip olduğunu söylüyordu. Sonuç benim açımdan hüsrandır
Aynen öyle en azından şu an için ama kararlı rom ile duzelmezse kesinlille garantiye gondericem bir daha gondericem bir daha gondericem kabusa dönecek diyecekler normal ondan korkuyorum işkence olacak bu kez çünkü cihazi aylarca bekledim. Çıkardığı resim umrumda degil ekranda kaliteyi göremedikten sonra cekerken önizlerken biraz net ve hd olmalı
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi inşallah ya fiyasko olur yoksa yani hala inancım yüksek düzeleceğine ama sardı korkularValla incelemeler de bizde gece performansını iyi gördük duyduk ama cidden şaşırdım çok garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garantilik bu durumu yok yazılımla ilgili bi sorun güncelleme ile düzelme ihtimali yüksek
Gece fotoğraflari hakkında pek bişey söyleyemem çünkü daha önceden kıyaslayabilecegim bir ornegim yok. Çektiğim 2 fotoğrafı bırakıyorum yorum sizinValla incelemeler de bizde gece performansını iyi gördük duyduk ama cidden şaşırdım çok garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garantilik bu durumu yok yazılımla ilgili bi sorun güncelleme ile düzelme ihtimali yüksek
Işık kayması çok fazla, kumlanma aşırı büyük, renk tonları tungsten.Gece fotoğraflari hakkında pek bişey söyleyemem çünkü daha önceden kıyaslayabilecegim bir ornegim yok. Çektiğim 2 fotoğrafı bırakıyorum yorum sizinGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Birde klavyeyi duzeltseler Google klavye kullanmasakIşık kayması çok fazla, kumlanma aşırı büyük, renk tonları tungsten.
Google camera aslında daha hoş neden varsayılan yapmıyolarsa![]()