Rom k60 ultra kullanıcıları olarak paralı eu. rom satınalma

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Teşekkürler sağolun :) ben rom root kullanıcısı değilim o tarz işlemlerle uğraşmayı sevmiyorum. Önceden redmi cihaz kullanıyordum mecburen yapıyordum kamerası performansı herşeyi kötüydü cihazın. Haklısınız son Android sürümleri ve güncel cihazlarda rom ve root işleri daha uğraştırıcı. Ben sadece reklam engelleyici için root kullanıyordum ama gerek kalmadı brave browser kullanıyorum YouTube dahil hiç bir yerde reklam görmüyorum. Mediatek islemcili cihaz ilk defa kullanıyorum fotoğraf işlemesi bence snapdragon işlemcilere göre daha başarılı. Renk tonlarını daha çok sevdim belki leica ile alakalıdır ama ön kamerada leica yok yinede yüz tonunu çok güzel veriyor Apple gibi sıcak renkler veriyor. Snapdragon işlemcili cihazlar nedense daha beyaz soluk ten rengi veriyor.
Bundan önce realme gt2 kullandım 3 ay kadar snapdragon 888 berbat bir işlemciydi sosyal medya ve normal kullanımda bile cihaz ısınıyordu arayüzü hoşuma gitmediği için satıp xiaomiye geri döndüm.
Valla o zaman güzel seçim olmuş hocam. Bende iphone 14 pro max ten s23 ultraya, ordan da mi13 e geçerek xiaomi ye geri döndüm

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Valla o zaman güzel seçim olmuş hocam. Bende iphone 14 pro max ten s23 ultraya, ordan da mi13 e geçerek xiaomi ye geri döndüm
İphone 14 pro max gibi bir cihaz bırakılır mı hiç :) bütçe para sorunu olmasa ilk tercihim iphone 14pro / 15 pro modelleri olurdu. Android tarafında gönlümden geçen cihaz galaxy s23+ modeliydi ama yurtdışı server kayıt falan derken 25 bin TL denk geliyordu oda olmadı. Zaten yurtdışı samsung almak çok riskli ya batarya yada ekran arızaları yaygın samsungda.
Bakalım nispeten üst model cihaz alarak xiaomi 13t deniyorum uzun vadede neler yapacak göreceğiz 1 sene sonra performans sorunu ve yazılımsal hatalarla boğuşursam bu markaya bir daha asla bulaşmam.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Evet arkadaşlar romu tek başıma satın aldım maalesef.parayla alan arkadaşa para teklif ettim parayı dâhi kabul etmedi..romu isteyen olursa ücret mukabilinde paylaşırım hayırlı forumlar

RequiemKarqa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Hocam, romu satın aldığımızda kaç sürüm kullanıyoruz

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Hocam aldım ben romu 07.11 de uye oldum aylık 12 usd vermezsem 1 ayda kac guncelleme alırsan o kadar 07.12 de doluyor uyeliğim isteyen olursa maliyetimi dusurmek adına ucret karsılığı romu paylaşacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suan v14.0.14 du yayınladılar

RequiemKarqa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Ne kadar düşünüyorsunuz hocam

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Bende almayı düşünüyorum. 2 adet telefonum olduğu için ortak olamıyorum maalesef. Romdan memnun musunuz hocam?
En baslarda değilimde şarjdan yana bir kaç ayar yaptıktan sonra duzeldi suan memnunum

Üst Alt