Rom k60 ultra kullanıcıları olarak paralı eu. rom satınalma

Ü

Üye silindi 265308

Guest
hocam twrp olmadan root yapabilirsiniz çin romunu indirin ve içindeki boot.img dosyasını kullanın detaylı anlatım için link bırakıyorum.

Evet bence delta kullanin

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Elite ve Pulse' nin ücretli sürümleri var. Elite CN based, Pulse Xiaomi.EU based romlar. İkisi de aynı özelleştirme seçeneklerine sahip romlardır. Sadece pulse daha akıcı (şahsi deneyimimdir. kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.)
Nereden bakabilirim veya satın alabilirim? İnternetten aradım ama sağlık bir sonuç elde edemedim.

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Yav arkadaşlar benden başka k60 ultra kullanan yokmu bu forumda yahu

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Yav arkadaşlar benden başka k60 ultra kullanan yokmu bu forumda yahu
MTK cihazlar genelde rom çeşitsizliğinden dolayı tercih edilmiyor hocam. Bende k60 ultra alacaktım ama MTK yı görünce Allah korusun diyerek uzaklaştım :D

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hem Redmi, hemde Mtk...tabiki alana, alanlara ve de alacak olanlara saygımız sonsuz, benim şahsen Redmi ye alerjim var, Mtk ise asla olmaz, Samsung alırım daha iyi en kötü şartlarda

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hem Redmi, hemde Mtk...tabiki alana, alanlara ve de alacak olanlara saygımız sonsuz, benim şahsen Redmi ye alerjim var, Mtk ise asla olmaz, Samsung alırım daha iyi en kötü şartlarda

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam redmi konusunda sonuna kadar haklısınız mağazada yalandan bir bakayım neler yapmışlar diye incelemek istedim cihaz o esnada kitlendi kaldı elimde 🤣
MTK cihazlar genelde rom çeşitsizliğinden dolayı tercih edilmiyor hocam. Bende k60 ultra alacaktım ama MTK yı görünce Allah korusun diyerek uzaklaştım :D
Mediatek işlemcilerin herhangi bir sorunu varmı? 13t aldım dimensity 8200 ultra işlemciyi kullanıyor snapdragon işlemciye göre ne gibi eksiklikleri veya kötü yönleri var acaba yanlış mı yaptım?

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Hocam redmi konusunda sonuna kadar haklısınız mağazada yalandan bir bakayım neler yapmışlar diye incelemek istedim cihaz o esnada kitlendi kaldı elimde 🤣

Mediatek işlemcilerin herhangi bir sorunu varmı? 13t aldım dimensity 8200 ultra işlemciyi kullanıyor snapdragon işlemciye göre ne gibi eksiklikleri veya kötü yönleri var acaba yanlış mı yaptım?
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Güle güle kullan :) Açıkcası MTK işlemciler hakkında kötü bir duyum almadım. Sadece TWRP/ROM konusunda rom üreticileri, Xiaomi.eu da buna dahil MTK cihazlardan uzak duruyorlar mümkün olduğunca. Farkettiyseniz MTK işlemcili cihazların forumlarında çok nadir custom rom mevcut. Haliyle baktığımda MTK işlemcili cihazı sadece dümdüz kullanacaksak almamız lazım. Şahsen rom kurcalamayı, portlamayı, denemeler yapmayı sevdiğimden mtk cihazlardan kaçıyorum. Şuan mi 13' te de ciddi sıkıntılar yaşıyorum tabi dosyalama sistemi nedeniyle ama "yine de rom çeşidi var en azından" diyerek kendimi avutuyorum :) Baktığımızda MTK işlemciler sd işlemcilere göre daha performanslı bu arada

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Güle güle kullan :) Açıkcası MTK işlemciler hakkında kötü bir duyum almadım. Sadece TWRP/ROM konusunda rom üreticileri, Xiaomi.eu da buna dahil MTK cihazlardan uzak duruyorlar mümkün olduğunca. Farkettiyseniz MTK işlemcili cihazların forumlarında çok nadir custom rom mevcut. Haliyle baktığımda MTK işlemcili cihazı sadece dümdüz kullanacaksak almamız lazım. Şahsen rom kurcalamayı, portlamayı, denemeler yapmayı sevdiğimden mtk cihazlardan kaçıyorum. Şuan mi 13' te de ciddi sıkıntılar yaşıyorum tabi dosyalama sistemi nedeniyle ama "yine de rom çeşidi var en azından" diyerek kendimi avutuyorum :) Baktığımızda MTK işlemciler sd işlemcilere göre daha performanslı bu arada
Teşekkürler sağolun :) ben rom root kullanıcısı değilim o tarz işlemlerle uğraşmayı sevmiyorum. Önceden redmi cihaz kullanıyordum mecburen yapıyordum kamerası performansı herşeyi kötüydü cihazın. Haklısınız son Android sürümleri ve güncel cihazlarda rom ve root işleri daha uğraştırıcı. Ben sadece reklam engelleyici için root kullanıyordum ama gerek kalmadı brave browser kullanıyorum YouTube dahil hiç bir yerde reklam görmüyorum. Mediatek islemcili cihaz ilk defa kullanıyorum fotoğraf işlemesi bence snapdragon işlemcilere göre daha başarılı. Renk tonlarını daha çok sevdim belki leica ile alakalıdır ama ön kamerada leica yok yinede yüz tonunu çok güzel veriyor Apple gibi sıcak renkler veriyor. Snapdragon işlemcili cihazlar nedense daha beyaz soluk ten rengi veriyor.
Bundan önce realme gt2 kullandım 3 ay kadar snapdragon 888 berbat bir işlemciydi sosyal medya ve normal kullanımda bile cihaz ısınıyordu arayüzü hoşuma gitmediği için satıp xiaomiye geri döndüm.

Üst Alt