Rom k60 ultra kullanıcıları olarak paralı eu. rom satınalma

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Hocam gözün aydın ücretlide olsa cihazınıza uygun eu rom çıkmış gördüğüm kadarıyla kamera herşey sorunsuz çalışıyor sizin adınıza sevindim :)
Cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Beni cihazdan soğut ondan sonra gözün aydın de🙂13t pro larin kameralarına kronik sorun olmasa direk gecerdim ama bende o potansiyel var kesin denk gelir mi9 aldığım gün saatinde ekranı kırmıştım değiştirdim düzgün yapmamışlar toz kaçtı ön kameraya öyle kullandım butun hevesim kırılmıştı aynı tramvayi yaşayamam 😂

Son düzenleme:

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Konu ile alakası yok ama bende de k60 pro var ama rom satılıyor mu bilmiyorum, nereden öğrenebilirim?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Konu ile alakası yok ama bende de k60 pro var ama rom satılıyor mu bilmiyorum, nereden öğrenebilirim?
Snapdragon işlemcili cihazlar için eu rom tamamen ücretsiz.
Elite premium sürümleri var ancak ona da değmez bence.
Ücretli eu hizmeti sadece MTK işlemci için.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Snapdragon işlemcili cihazlar için eu rom tamamen ücretsiz.
Elite premium sürümleri var ancak ona da değmez bence.
Ücretli eu hizmeti sadece MTK işlemci için.
Peki mtk li olan k60 ultra için yakın zamanda eu romu yayınlanma ihtimali var mı

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Beni cihazdan soğut ondan sonra gözün aydın de🙂13t pro larin kameralarına kronik sorun olmasa direk gecerdim ama bende o potansiyel var kesin denk gelir mi9 aldığım gün saatinde ekranı kırmıştım değiştirdim düzgün yapmamışlar toz kaçtı ön kameraya öyle kullandım butun hevesim kırılmıştı aynı tramvayi yaşayamam 😂
Hocam kusura bakmayın ya k60 ultra birebir aynı donanımı kullanan global cihaz yok diye o yorumları yapmıştim yani tek çare Çin romunu Türkçe dil ekleyip playstore yüklemek o cihazin custom romunu yapmak zahmetli anlayacağınız ben Çin ve hindistan cihazlara çok uzağım yoksa donanımsal olarak kötü cihaz değiller :) benim 13t umarım o kronik sorunu yaşatmaz bende bundan endişeliyim biraz. Sırf kameraya toz kaçar buğulanma olur diye cihazımı kayıtsız kullanacağım keşke server kayıt gelsede bu direnç sıkıntısından kurtulsak.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Hocam kusura bakmayın ya k60 ultra birebir aynı donanımı kullanan global cihaz yok diye o yorumları yapmıştim yani tek çare Çin romunu Türkçe dil ekleyip playstore yüklemek o cihazin custom romunu yapmak zahmetli anlayacağınız ben Çin ve hindistan cihazlara çok uzağım yoksa donanımsal olarak kötü cihaz değiller :) benim 13t umarım o kronik sorunu yaşatmaz bende bundan endişeliyim biraz. Sırf kameraya toz kaçar buğulanma olur diye cihazımı kayıtsız kullanacağım keşke server kayıt gelsede bu direnç sıkıntısından kurtulsak.
TWRP çıkmadi root gerekliymiş dil için onu nasıl başaracağım

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
TWRP çıkmadi root gerekliymiş dil için onu nasıl başaracağım
hocam twrp olmadan root yapabilirsiniz çin romunu indirin ve içindeki boot.img dosyasını kullanın detaylı anlatım için link bırakıyorum.

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Elite ve Pulse' nin ücretli sürümleri var. Elite CN based, Pulse Xiaomi.EU based romlar. İkisi de aynı özelleştirme seçeneklerine sahip romlardır. Sadece pulse daha akıcı (şahsi deneyimimdir. kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.)

Üst Alt