- Adım
- bafra
- Cihazım
- red mi not 8
- Konular
- 0
Evet nvdata hatasina düşer yeniden işlem yaptirman gerekirhocam elimde imei atılmış cihaz var ama rom atarsam imei uçarmi acaba ?
Evet nvdata hatasina düşer yeniden işlem yaptirman gerekirhocam elimde imei atılmış cihaz var ama rom atarsam imei uçarmi acaba ?
HOCAM İLK SATIRDA YAZDIĞINIZ HANGİ ROM DOSYASININ İÇERİSİNDEKİ .TGZ FLASH İÇERİSİNDEKİ SCARTER DEMİŞSİNİZ YA ÖYLE BİR DOSYA YOK. CİHAZI BRİCK DEN ÇIKARMAK İÇİN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ. SP FLASH TOOLA HANGİ DOSYAYI GÖSTERECEĞİZBootloop sorunu fastboot'a girmeme sorunu için bootkilidi açık cihazlarda Sp flash tool üzerinden .tgz flash dosyasi içerisindeki scarter ile yükleme yapabilirsiniz,cihaz mtk tabanli oldugu icin ses kisma ve ses acma tuşuna basili tutarak sp flash tool ile yükleme yapabilirsiniz,
boot kilidiniz kapali cihaz recovery moduna giriyorsa ve mui suit modunu acabiliyorsa eğer, cihaza mi flash tool v2 ile brick modunda yukleme yapabilirsiniz,
Boot kilidi kapali cihazlar icin En son çare dftpro gibi ucretli programlari kullanan telefoncu arkadaslarla gorusup 10sn de 50 100 lira verip cihazin bootkilidiniz acmasini isteyebilirsiniz, ya da yuklemesini istediğiniz yazilimi götürüp onu bl kapali halde yukletebilir, üstüne boot kilidinide actirabilirsiniz,
Vietsub 13.0.8 sürümünde cihazi brick hale getirebiliyor fastboot D hatasindan dolayi
Çin orj 13.0.8 romunu yukledikten sonra, vietsub mui 13.0.8.1.45.DEV romunu sorunsuz yukleyebilir kullanabilirsiniz herkese keyifli romlar
HOCAM İLK SATIRDA YAZDIĞINIZ HANGİ ROM DOSYASININ İÇERİSİNDEKİ .TGZ FLASH İÇERİSİNDEKİ SCARTER DEMİŞSİNİZ YA ÖYLE BİR DOSYA YOK. CİHAZI BRİCK DEN ÇIKARMAK İÇİN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ. SP FLASH TOOLA HANGİ DOSYAYI GÖSTERECEĞİZ
HOCAM İLK SATIRDA YAZDIĞINIZ HANGİ ROM DOSYASININ İÇERİSİNDEKİ .TGZ FLASH İÇERİSİNDEKİ SCARTER DEMİŞSİNİZ YA ÖYLE BİR DOSYA YOK. CİHAZI BRİCK DEN ÇIKARMAK İÇİN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ. SP FLASH TOOLA HANGİ DOSYAYI GÖSTERECEĞİZ
K40 gaming cihazına vietsub romunu yükledim. Ama tetik tuşları gamespace de gözükmüyor ve bilinmeyen uygulamaları yüklemiyor. Bunun çözümü var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
K40 gaming cihazına vietsub romunu yükledim. Ama tetik tuşları gamespace de gözükmüyor ve bilinmeyen uygulamaları yüklemiyor. Bunun çözümü var mıdıbende
bu vietsub sürüm ile sorun düzelecektir hocamK40 gaming cihazına vietsub romunu yükledim. Ama tetik tuşları gamespace de gözükmüyor ve bilinmeyen uygulamaları yüklemiyor. Bunun çözümü var mıdır?
Hangi dosyayı indirecez
Hocam bu romu yükleyince OLED ekran geliyor mu, bende şu an AMOLED gösteriyor fakat eminim telefonum K40 GamingKonu güncellenmiştir.
Evet ,bahsettiğim gibi Poco F3 GT Amoled, redmi k40 gaming oled ekrandır. F3 GT romunun oled ekrana "amoled" gibi davranması nedeniyle ısınma sorunu oluşur.Hocam bu romu yükleyince OLED ekran geliyor mu, bende şu an AMOLED gösteriyor fakat eminim telefonum K40 Gaming