merhaba vietsub romun 13.0.8 kurarken brick oldu cıhaz fastboot fırmıyor kapanıp acılıypr yardımcı olabılecek varmı
Merhaba ben 1 haftadır vietsub 13.0.8.1.45dev sürümünü kullanıyorum hiç sorun yok.sadece WhatsApp ta kişi listesi görünmüyor.oncelikle 13.0.8.1.40 sürümünü kur.ardindan 13.0.8.1.45devi üstüne uptade yap.az önce yükledim şarjda ekran sorun çıkartıyor birden çok yere aynı anda basılıyor. mobil veri kullanılmıyor nfc görünmüyor. telefon ve rehber uygulaması yok cihaz tablet gibi oldu play store'dan indirme yapmıyor
oncelikle 13.0.8.1.40 sürümünü kur.ardindan 13.0.8.1.45devi üstüne uptade yap.Merhaba ben 1 haftadır vietsub 13.0.8.1.45dev sürümünü kullanıyorum hiç sorun yok.sadece WhatsApp ta kişi listesi görünmüyor.oncelikle 13.0.8.1.40 sürümünü kur.ardindan 13.0.8.1.45devi üstüne uptade yap.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ses kısma ve kapatma tuşuna aynı anda basıp USB tak.oncelikle 13.0.8.1.40 sürümünü kur.ardindan 13.0.8.1.45devi üstüne uptade yap.
yaptım yükleme yarıda kaldı waiting for any device yazısında takıldı telefon recovery mod'a dönmek yerine açılmaya çalıştı poco yazısı geldi ve boot ekranında takıldı sürekli poco yazısı gelip gidiyor. PC telefona tepki vermiyor 4 saat oldu yazı gelip gidiyor
birşey olmuyor cihaza hiçbir şekilde müdahale edemiyorum kendi halinde poco yazısı sürekli gidip geliyorSes kısma ve kapatma tuşuna aynı anda basıp USB tak.