- Adım
- göktuğ
- Cihazım
- mi 10t
- Konular
- 3
Project_Infinity-evet hocam 1. yöntemdeki adımlar şart infinityx son sürüm mü kullanıyorsunuz?
Project_Infinity-evet hocam 1. yöntemdeki adımlar şart infinityx son sürüm mü kullanıyorsunuz?
Hocam siz baya eski sürümdesiniz 3.8 sürümü çıktı ve temiz kurulum şartProject_Infinity-3.5-raphael-14.12.2025-GAPPS-OFFICIAL bunu kullanıoyurm hocam. önerdiğiniz konudaki zygiskle flashlamaya calıstıgımda error 1 aldım hep. cozemedim o kısmı orangefox kullanıyorum
temiz kurulum derken telefonun resetlendiği temiz kurulum mu?Hocam siz baya eski sürümdesiniz 3.8 sürümü çıktı ve temiz kurulum şart
edit: içinde updater varmıs onu kullanıyorum bakalım sıkıntı olmaz umarımtemiz kurulum derken telefonun resetlendiği temiz kurulum mu?![]()
Olacak çünkü rom geliştiricisi temiz kurulum şart dediedit: içinde updater varmıs onu kullanıyorum bakalım sıkıntı olmaz umarım
Olacak çünkü rom geliştiricisi temiz kurulum şart dedi
Cok lanet bir uygulama maaleseflanet olasıca yapıkredi hic girmeme izin vermiyo uygulamaya ya
Cihaz çökmüştü kamera açılmaz oldu loopta kaldım ayar tutturamadim bir türlü onun için lazım olmuştu bende kızdım 9t pro anakartini çıkardım düz 9t ana kartı taktım onu kullanıyorum şuanne yapacaksınız hocam stock rom içinde bulunur