Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
cerberus hocam selamlar. banka uygulamaları root jailbreakli olduğunda uygulamalara girmeme izin vermiyor. Bu izin için ne yapmalıyım? infinity kullanıyorum
hocam rootlamanıza gerek yok zaten rom ksunext destekliyor. Root atarsanız banka uygulamaları sorun çıkartıyor.

goko3636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
göktuğ
Cihazım
mi 10t
Konular
3
hocam rootlamanıza gerek yok zaten rom ksunext destekliyor. Root atarsanız banka uygulamaları sorun çıkartıyor.
hocam ama rootlamadım diye hatırlıyorum veya rootlanmıs kalmıs olabilir. telefon imei atılmıs bir telefon tek sim kartını kullanıyorum

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
hocam ama rootlamadım diye hatırlıyorum veya rootlanmıs kalmıs olabilir. telefon imei atılmıs bir telefon tek sim kartını kullanıyorum
infinityx yüklediyseniz ve magisk falan kurmadıysanız keybox yüklemek yeterli olacaktır

goko3636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
göktuğ
Cihazım
mi 10t
Konular
3

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Rehber - Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi buradamı keybox dediginiz hocam forum genelinde bulamadım da. Aynı zamanda telefonumda magisk uygulaması yok ama kurulumu degilmi nasıl ögrenebilirim
hocam ayarlara girin infintyx ayarlarına basın çeşitli kısmına girin spoofing'e basın bu menüde spoof yapmak için xml seç ayarı var ona basın ve
bu linkteki keybox dosyasını seçin sonrasında hata alan uygulamaların verilerini silin ve tekrar deneyin

goko3636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
göktuğ
Cihazım
mi 10t
Konular
3
hocam ayarlara girin infintyx ayarlarına basın çeşitli kısmına girin spoofing'e basın bu menüde spoof yapmak için xml seç ayarı var ona basın ve
bu linkteki keybox dosyasını seçin sonrasında hata alan uygulamaların verilerini silin ve tekrar deneyin
olmadı hocam nedense. custom keyboxı kurdum ayarlarda gozukuyor ama hala yapık uygulaması hata veriyor rootlanmıs jblenmis diye. verileri sil tekrar deneme muhabbetinide yaptım

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
olmadı hocam nedense. custom keyboxı kurdum ayarlarda gozukuyor ama hala yapık uygulaması hata veriyor rootlanmıs jblenmis diye. verileri sil tekrar deneme muhabbetinide yaptım
Yukarıda paylaştığınız konumdaki en altta bulunan adımı yapmayı deneyin

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu