Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Başka lmc sürümlerine bakacağım. Ben lmc yi hep config ile kullandım ince ayarlarına hiç girişmedim. Gcam 7 de xml kullanmasam bile video özelliği çalışmıyor, başka bir uygulamada da. Tek sorun xml değil. Ben bunu anlatabilmek için örnekler verdim rom yapımcısıda bana 3. parti yazılımlara destek verdiğimizi mi düşünüyorsun gibi biraz boş yapmış. Bu bazı rom yapımcılarının kafa yapısı insanı deli ediyor. Ben 3. taraf için destek istemedim ki video özelliğinin bazı uygulamalarda çalışmadığını kanıtlamak için 3. partiden örnek verdim mecburen.
Hocam kendi entegre kamera uygulaması var mı romda var ise dediğiniz gibi 3. Parti uygulamanın yaşattığı sorunlarla ilgilenmiyorlar

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
Ben 3. partide yaşanan sorunun rom kaynaklı olduğunu düşündüğüm için sorun bildiriyorum oraya. Tamamen 3. parti kaynaklı ise zaten sözüm yok. Evet çalışan bir kamera var ama 60 fps de Eis desteği yok. Lmc ve Gcam deki kadar iyi hdr fotoğraf yakalama yok. 3. Partide yaşadığım ama rom kaynaklı sorunlara düzgünce cevap veren yapımcılarda var. Herkes böyle değil.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Ben 3. partide yaşanan sorunun rom kaynaklı olduğunu düşündüğüm için sorun bildiriyorum oraya. Tamamen 3. parti kaynaklı ise zaten sözüm yok. Evet çalışan bir kamera var ama 60 fps de Eis desteği yok. Lmc ve Gcam deki kadar iyi hdr fotoğraf yakalama yok. 3. Partide yaşadığım ama rom kaynaklı sorunlara düzgünce cevap veren yapımcılarda var. Herkes böyle değil.
Hocam uzun zamandır bu işlerlerle uğraşan geliştiriciler bu gibi durumlarda daha yüzeysel cevap veriyorlar çünkü gün boyu bir sürü insan ile uğraşıyorlar ben onlarada hak veriyorum. Kendi cihazındaki sorunları bile gelistiriciye yıkmaya çalışan bir sürü salak insan gördüm.

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
Hocam uzun zamandır bu işlerlerle uğraşan geliştiriciler bu gibi durumlarda daha yüzeysel cevap veriyorlar çünkü gün boyu bir sürü insan ile uğraşıyorlar ben onlarada hak veriyorum. Kendi cihazındaki sorunları bile gelistiriciye yıkmaya çalışan bir sürü salak insan gördüm.
Çok fazla insanla uğraşmalarını anlıyorum. Zor iş fakat kurunun yanında yaşta yanmamalı ama maalesef oluyor. Mantıksız sorunları belirten kişi ile mantıklı sorun belirten kişiler benzer cevaplar almamalı bence. Bahsettiğin tarzda tuhaf insanların bazıları ile bende karşılaştım. Telefon uygulamasındaki * lı # li kodların çalışmasını nasıl engellerim sevmiyorum diyen bile gördüm.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Çok fazla insanla uğraşmalarını anlıyorum. Zor iş fakat kurunun yanında yaşta yanmamalı ama maalesef oluyor. Mantıksız sorunları belirten kişi ile mantıklı sorun belirten kişiler benzer cevaplar almamalı bence. Bahsettiğin tarzda tuhaf insanların bazıları ile bende karşılaştım. Telefon uygulamasındaki * lı # li kodların çalışmasını nasıl engellerim sevmiyorum diyen bile gördüm.
Cins insan çok hocam. Dediğiniz gibi kurunun yanında yaşta yanıyor ama sistemsel sorun var ise log dosyası attığınızda gerçekten ilgileniyor.

Üst Alt