- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Mi 9T, MIX 2S
- Meslek
- Paramedik
- Konular
- 14
Son %16 icin 40dk daha sarj etmek gerekiyor cok anlamsiz olmus. Bataryayi korumak icin bu kadar yavas onu biliyorum ama yine de cok fazlaKutudan çıkan şarj aleti ile yaptığım testlerde dolum ve dk oranı bu şekildedir arakdaşlar![]()
Bende kesinlikle sizinle aynı düşüncedeyim son dklar geçmedi bildiğiniz.. Koca mühendisler vardır bi bildikleriSon %16 icin 40dk daha sarj etmek gerekiyor cok anlamsiz olmus. Bataryayi korumak icin bu kadar yavas onu biliyorum ama yine de cok fazla
bunu bende tam olarak merak ediyorum. cevap bulabildiniz mi?
Wi-fi kullanırken 8 saat gibi bi ekran süresi aldım ama mobil veride Max 7 saati görürseniz iyi.bunu bende tam olarak merak ediyorum. cevap bulabildiniz mi?
Kendi açımdan rekorumu yaptım ekran süresinde 9 saat 40 dk. Dizi izlediğim için bence bu süreyi verdi normal zamanlarda süre 5 saat olarak değerlendirebilirsiniz![]()
Valla helal cebinden mi çıkartmıyosun napıyosun çok zorYaklaşık 1 aydır kullanıyorum, koruyucu yok ve çizik sorunum olmadı.
kardeşim benimde mi9t 64 gb xiaomi türkiye garantili telefon ama bana gelmedi güncellemeYeni bir güncelleme geldi Mi 9T için.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.