- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Mİ 8 SE
- Konular
- 8
Arkadaşlar ben bunu kurdum fostbootda kaldık twrp versiyonumu farklı acaba nerde yanlış yapıyorum yönergeleri verirmisiniz?
Miflash ile yazilimo tlfa yuklemeyi deneyin hocamArkadaşlar tekrar merhaba rica ediyorum lütfen yardımcı olcak kimse varmı??
TWRP'den yüklemeniz gerekiyor hocam format data yapın tüm verileriniz silinecektir. Ardından TWRP den rom'u flashlayın ve keyfini sürün.Pardon mi flaşla recovery bağlantısında ki dosyayı yukleyebiliyormuyuz ben sadece fastboot yüklenebiliyor diye biliyordum
REcovery diyince bende twrp den yükle meye calisiyordum?
Hocam tlf fasboot modunda kalmadi mi sizin suandaPardon mi flaşla recovery bağlantısında ki dosyayı yukleyebiliyormuyuz ben sadece fastboot yüklenebiliyor diye biliyordum
REcovery diyince bende twrp den yükle meye calisiyordum?
İşte o dediğiniz bende olmuyor sorun orda twrpden dedikleri nizi yapıyorum ters tepiyor sizi ugrastiriyorum kusura bakmayınTWRP'den yüklemeniz gerekiyor hocam format data yapın tüm verileriniz silinecektir. Ardından TWRP den rom'u flashlayın ve keyfini sürün.
EEA dan bir nebze daha memnunum kullandığım kadarıyla.Bilgiler için teşekkürler hocam. Peki EEA ve EU arasında kalırsanız hangisini tercih edersiniz. Ben miroom kullanıyorum şuan. Ancak Netfilx yürütme ayarları SD olarak görünüyor ve değiştiremiyorum. L3 sertifika görünüyor. Aslında miroom dan memnunum ama Netflix için değiştirmeyi düşünüyorum