Tema JiyanV2 Teması Yayında

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
Hocam global room kulanıyorum yine aynı sorun defam ediyor ki ilk defa büyle birşey oldu bende şoktayım inan ama gercekten kuruyorum ve sonuc olarak 20 dk sonra kendi kendine varsayılan temaya dünüyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-13-21-05-48-659_com.android.thememanager.png
    Screenshot_2019-08-13-21-05-48-659_com.android.thememanager.png
    431,3 KB · Görüntüleme: 14

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hocam global room kulanıyorum yine aynı sorun defam ediyor ki ilk defa büyle birşey oldu bende şoktayım inan ama gercekten kuruyorum ve sonuc olarak 20 dk sonra kendi kendine varsayılan temaya dünüyor

Siz temayı mtz olarak mı kuruyorsunuz MIUI theme editör ile yoksa resmi tema mağazasından indirip mi kuruyorsunuz ?

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593

Ekteki işaretlediğim i mi uyguluyorsunuz? Diğer android tema editör ile Yapılan onu kullanamazsınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Zaten mükemmel olan tema ya daha fazla ne yapabilirsiniz, bende çok merak ediyorum ve bekliyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Teşekkürler ederim hocam. Kilit ekranı ile alakalı düzenleme yapıyorum bakalım bazıları analog ekran bazıları dijital olarak istediği için 2 ekranlı kilit ekranı olacak hocam. :) tatil dönüşü kısmet olursa.

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
Siz temayı mtz olarak mı kuruyorsunuz MIUI theme editör ile yoksa resmi tema mağazasından indirip mi kuruyorsunuz ?
Mtz olarak eklediğim zaman sorun olmuyor ama ozaman da ufak eksikleri var miui theme editor olarak kuruyorum ozaman herşey güzel ve düzgün oluyor yalnız 20 dk sonra kendi kendine varsayılan temaya dünüyor o kadar tema kurdum ve 3 yıldan daha fazla foruödayım bir cok sorun gürdüm duydum izledim büyle birşey ilk defa denk geldim Mtz olarak sorun yok kilit ekranında kac eksiklik var bende miui theme editor olarak kurdum ondanda öyle bir sorun oluştu verdigim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim hocam varsa caresi yapalım yoksa Mtz olarak kulanmaya defam edicegim iyi günler dilerim

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Mtz olarak eklediğim zaman sorun olmuyor ama ozaman da ufak eksikleri var miui theme editor olarak kuruyorum ozaman herşey güzel ve düzgün oluyor yalnız 20 dk sonra kendi kendine varsayılan temaya dünüyor o kadar tema kurdum ve 3 yıldan daha fazla foruödayım bir cok sorun gürdüm duydum izledim büyle birşey ilk defa denk geldim Mtz olarak sorun yok kilit ekranında kac eksiklik var bende miui theme editor olarak kurdum ondanda öyle bir sorun oluştu verdigim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim hocam varsa caresi yapalım yoksa Mtz olarak kulanmaya defam edicegim iyi günler dilerim

Estağfurullah hocam ne zaman isterseniz sorabilirsiniz. Kilit Ekran ile ilgili ne gibi sorun yaşadınız tema uygulaması üzerinden kilit ekranı özelleştirme yerinden farklı temadan da kullanabilirsiniz.
Ekteki şekilde.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
Estağfurullah hocam ne zaman isterseniz sorabilirsiniz. Kilit Ekran ile ilgili ne gibi sorun yaşadınız tema uygulaması üzerinden kilit ekranı özelleştirme yerinden farklı temadan da kullanabilirsiniz.
Hocam Mtz linkini kulandıgım zaman kilit ekranında Türkçe yazılmıyor ya onun icin bende son sürüm olanı indirim kulanim dedim ondada 2 tane yazı ingilizceydi step felan yazıyor gercekten tema harika olmuş emeginize saglık cok tşk ederim

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Hocam Mtz linkini kulandıgım zaman kilit ekranında Türkçe yazılmıyor ya onun icin bende son sürüm olanı indirim kulanim dedim ondada 2 tane yazı ingilizceydi step felan yazıyor gercekten tema harika olmuş emeginize saglık cok tşk ederim

Hocam o kısım dünya genelinde kullanıldığı için mecburen ingilizce yapıldı mtz olarak yükleye bilmeniz için eu rom kurmanız gerekli.

Üst Alt