Sağol varol hocamGüncel sürüm olarak sadece İngilizce kilit ekranı Türkçe olarak düzenlendi
konunun başına da ekledim isteğe göre diğer seçenekler içinde hazırlanır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncelleme geldi bilginize
Bunun için custom rom kurmalı yada designer olmalısınızÖncelikle hayırlı bayramlar sayım hocam emegine saglık gayet cok hoş ve başarılı bir tema gercekten
Temayla ilgili bir sorunum var so. Surum 1. 3 muydu neydi onu indirdim direk yüklenmesi 3 CÜ temalar felan dedi onu markettiki uygulamayla düzelttim ve yükledim hic bir sorun yok kulanmaya başladım ama yarım saat 20 dk felan gectikten sonra direk varsayılan temaya dünüyor defalarca denedim malesef yine varsayılan tema oluyor bi öneriniz varmı varsa yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim
Öncelikle hayırlı bayramlar sayım hocam emegine saglık gayet cok hoş ve başarılı bir tema gercekten
Temayla ilgili bir sorunum var so. Surum 1. 3 muydu neydi onu indirdim direk yüklenmesi 3 CÜ temalar felan dedi onu markettiki uygulamayla düzelttim ve yükledim hic bir sorun yok kulanmaya başladım ama yarım saat 20 dk felan gectikten sonra direk varsayılan temaya dünüyor defalarca denedim malesef yine varsayılan tema oluyor bi öneriniz varmı varsa yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim