Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Magisk üzerinden ikisininde en güncel sürümlerini yükledim. Selinux mode changerdanda permissive yaptım ama durduruldu hatası veriyor. Eski sürümlerimi yükleyeyim yada ek bir şey daha yüklemek gerekiyormu?
Magisk üzerinden ikisininde en güncel sürümlerini yükledim. Selinux mode changerdanda permissive yaptım ama durduruldu hatası veriyor. Eski sürümlerimi yükleyeyim yada ek bir şey daha yüklemek gerekiyormu?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
@sasha_scurtu & @PiotrBurdzinski
Not: Yazılımın içinde birçok ince ayar vardır lütfen kurcalayalım her şeyi otomatik ayarlarda bırakmayalım ki tam istediğimiz ses kalitesine erişebilelim... (dB ayarlarında alt sınır ve üst sınır belirlenmiş o çerçevede en üst sınırda olmayacak şekilde ayarları yapılandırabilirsiniz.) DİPNOT: Sorumluluk size aittir.
Ben veya MiuiTürkiye.Net Ailesi yapılan işlemlerden doğacak problemlerden sorumlu tutulamaz.