Soru IPTV Uygulama Tavsiye & Öneri

kadir334

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
OnePlus 8t
Meslek
Esnaf
Konular
23
inatbox ve selçuk sports indirdiğinizde tüm bilgileriniz çalınıyor virüs yiyorsunuz

1- adamlar ne faydası var amme hizmeti için mi ölüsünün dirisinişn sevabı için mi bu hizmeti veriyor?
2- ücretli yapanlar salak size donmayan takılmayan hizmet verecek diye deli gibi masraflarda yapıyor?

akıl mantık önümüze aldığımızda bir bakalım virüslü, takılan donan sd ve herşeyden önemlisi çok uzun gecikme süresi olan ücretsiz diye sizi kullannalar mı yoksa parasını verip sorunsuz dilediğini dilediğin gibi istediğin yerde uygulamada cihazda özgürce izleme hizmeti mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
inatbox ve selçuk sports indirdiğinizde tüm bilgileriniz çalınıyor virüs yiyorsunuz

1- adamlar ne faydası var amme hizmeti için mi ölüsünün dirisinişn sevabı için mi bu hizmeti veriyor?
2- ücretli yapanlar salak size donmayan takılmayan hizmet verecek diye deli gibi masraflarda yapıyor?

akıl mantık önümüze aldığımızda bir bakalım virüslü, takılan donan sd ve herşeyden önemlisi çok uzun gecikme süresi olan ücretsiz diye sizi kullannalar mı yoksa parasını verip sorunsuz dilediğini dilediğin gibi istediğin yerde uygulamada cihazda özgürce izleme hizmeti mi?

6-7 yıldır inattv kullanırım, çevremde de kullanan hatrı sayılır sayıda insan var ve ben çevremde bilgileri çalınan kimseye denk gelmedim... Reklam gelirleri üzerinden ücretsiz hizmet veriyor adamlar. Virustotal sonuçları da temiz çıkıyor.

Her zaman olduğu gibi insanlar nereye yönelirse oranın sahtesi ortaya çıkıyor... Önüne gelen her linke tıklayan, her apk dosyasını yükleyen bir grupta dolandırıldık diyerek temiz olan yerlere çamur atıyorlar... Örneğin henüz çıkmamış olan GTA 6 oyununun internette yüzlerce install dosyası, crack'i dolaşıyor. Keylogger kaynıyor içleri. Bilinçli olan kişinin oltaya düşme ihtimali de az olur.

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
18
dediğim gibi inatbox u android emulator ile yaparsanız hiçbir problem yaşamazsınız
en güvenli yöntem.

selcuksport ta zaten yandex ile aratınca direkt çıkar . uygulaması yok web sitesinden takip edebiliyorsun
iptvlerin kapasitesi daha az ne yazıkki
belli bir çoğunluk oluncada çöküyor

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
bende IPTV kullanıcısıyım 2 senedir aynı yerden alıyorum hiç sorun yok. Adamlar whatsapp üzerinden ne zaman yazsam her seferinde güzel bir şekilde ilgileniyorlar. Aldığımda da senelik alıyorum. Uygulamada göreceli ben evimdeki TV'de uygulamayı satın almıştım sınırsız olarak güzel uygulama.

dmc_xx

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

https:// youtu .be/YyhqBotkrYU

Bana göre konuya son nokta bu youtube videosu olur.

Üst Alt