- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Redmi Note 13Pr
- Konular
- 3
Bende test yayını alabilir miyimtest yayını veririz hocam denersiniz..
Bende test yayını alabilir miyimtest yayını veririz hocam denersiniz..
IPTV olayında internet ve kullandığınız modem çok önemli bunları göz önüne almadan (kimseyi kast etmiyorum) direkt şikayetçi olmak yanlış olur zaten özellikle modemin veriyi nasl aktardığı çok önemli veriyi sorunsuz iletmesi gerekiyor akış testi yapmakta fayda var bunlarda hiçbir sorun yoksa gerisi sunucunun ne kadar sağlıklı olduğuna satıcı firmaya kalıyor, H.kadioglu hocam yanlış olan bir şeyi önermez onu mutlaka testten geçirmiştir.
Öncelikle Schwzz hocam yukardaki söylemlerim de sizi kast etmedim amacım sorunları dikte etmekti, sizin yazdıklarınıza da katılıyorum.Doğrudur, modem kaliteli açıkçası Turk.net'in kaç ay oldu sıkıntı yaşamadım zaten Toki nin 95m2 evi salona gitmek bile bir kaç adım, dolayısıyla veri iletimi çok iyi ama alacak olanlar için bunlar önemli detaylar. Evde kat sayısı ve m2 arttımı sinyal iletimi o kadar güçleşiyor dolayısıyla sinyal iletiminden kaynaklı problemlerde bile alıcı satıcıyı suçluyor uzar gider böyle. Iptv de net çok kaliteli olmalı.
Öncelikle Schwzz hocam yukardaki söylemlerim de sizi kast etmedim amacım sorunları dikte etmekti, sizi yazdıklarınıza da katılıyorum.
Bende 140m2 evim de Türk Telekom'un 1000mbps paketini kullanıyorum Modemim ve mesh sistemim ax3200 destekli kısaca neyi nerde kullanmak ve ne istediğimiz bilmek gerekiyor.
Madem bu kadar kalite vs var bana neden test verilmedi? 3 arkadaş bir birini tanıyorlar herhalde birbirileri arasında bir paylaşım ve destek yapıyorlar ! Her neyse artık merakımızı çözeceğiz bir şekilde.
Derin devlet var işin içinde bence, bence size ıptv verilmemeli.Var bir katakulli anlaşılan da çıkar ortaya illaki. Bu arada cevap beklentim devam ediyor