Soru IPTV Uygulama Tavsiye & Öneri

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
IPTV olayında internet ve kullandığınız modem çok önemli bunları göz önüne almadan (kimseyi kast etmiyorum) direkt şikayetçi olmak yanlış olur zaten özellikle modemin veriyi nasl aktardığı çok önemli veriyi sorunsuz iletmesi gerekiyor akış testi yapmakta fayda var bunlarda hiçbir sorun yoksa gerisi sunucunun ne kadar sağlıklı olduğuna satıcı firmaya kalıyor, H.kadioglu hocam yanlış olan bir şeyi önermez onu mutlaka testten geçirmiştir.

Doğrudur, modem kaliteli açıkçası Turk.net'in kaç ay oldu sıkıntı yaşamadım zaten Toki nin 95m2 evi salona gitmek bile bir kaç adım, dolayısıyla veri iletimi çok iyi ama alacak olanlar için bunlar önemli detaylar. Evde kat sayısı ve m2 arttımı sinyal iletimi o kadar güçleşiyor dolayısıyla sinyal iletiminden kaynaklı problemlerde bile alıcı satıcıyı suçluyor uzar gider böyle. Iptv de net çok kaliteli olmalı.

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
193
Doğrudur, modem kaliteli açıkçası Turk.net'in kaç ay oldu sıkıntı yaşamadım zaten Toki nin 95m2 evi salona gitmek bile bir kaç adım, dolayısıyla veri iletimi çok iyi ama alacak olanlar için bunlar önemli detaylar. Evde kat sayısı ve m2 arttımı sinyal iletimi o kadar güçleşiyor dolayısıyla sinyal iletiminden kaynaklı problemlerde bile alıcı satıcıyı suçluyor uzar gider böyle. Iptv de net çok kaliteli olmalı.
Öncelikle Schwzz hocam yukardaki söylemlerim de sizi kast etmedim amacım sorunları dikte etmekti, sizin yazdıklarınıza da katılıyorum.
Bende 140m2 evim de Türk Telekom'un 1000mbps paketini kullanıyorum Modemim ve mesh sistemim ax3200 destekli kısaca neyi nerde kullanmak ve ne istediğimizi iyi bilmek gerekiyor.

Schwzz

Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Öncelikle Schwzz hocam yukardaki söylemlerim de sizi kast etmedim amacım sorunları dikte etmekti, sizi yazdıklarınıza da katılıyorum.
Bende 140m2 evim de Türk Telekom'un 1000mbps paketini kullanıyorum Modemim ve mesh sistemim ax3200 destekli kısaca neyi nerde kullanmak ve ne istediğimiz bilmek gerekiyor.

Yok, estağfirullah hocam aklımdan bir an olsun öyle birşey geçmedi. Naif düşüncenizden ötürü teşekkür ederim. Doğruları yazıyorsunuz, bende katılıyorum dediklerinize kesinlikle.

afc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Afc
Cihazım
Mi 9 Se
Konular
1
Madem bu kadar kalite vs var bana neden test verilmedi? 3 arkadaş bir birini tanıyorlar herhalde birbirileri arasında bir paylaşım ve destek yapıyorlar ! Her neyse artık merakımızı çözeceğiz bir şekilde.

Schwzz

Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Madem bu kadar kalite vs var bana neden test verilmedi? 3 arkadaş bir birini tanıyorlar herhalde birbirileri arasında bir paylaşım ve destek yapıyorlar ! Her neyse artık merakımızı çözeceğiz bir şekilde.

Ne alaka ? H.kadioglu hocamızı forumda tanıyorum dün müsaitti ve test yayını verdi. Kendisi sadece ıptv işiyle uğraşmıyor koca forumun teknik destek ve servisliğinide yapıyor ücretli bir şekilde dolayısı ile bir müşterinin cihazını yapması olası ve bundan dolayı test verememeside gayet normal karşılanabilir bir durum. Böyle bir düşünceniz var ise sizde kalsın, yalan yanlış saçma sapan şeyler yazarak insanları zan altında bıraktırmayın.

Dün test yayınını aldık gördük ve gayet kaliteliydi paylaşımda bulunduk sizede test yayını verilsin görün bakın ona göre karar verin, ben birşey kaliteli ise hizmet düzgünse yorum yaparım tabiki neden yapmayayım kaldı ki kendisinden de ürün almadım daha test yayınına göre konuşuyorum. Beğendim ve yorumumu yapıyorum bunda ne gibi bir gariplik var ?

A_Nar

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anar
Cihazım
Galaxy S6
Konular
0
Vallahi ne yalan söyleyeyim benimde dikkatimi çekti bu grup sohbeti aynı ağızdan yazılıyor şekilde görüyorum adli tıp grafoloji incelemesi yapsa %99.99 uyumluluk bulur diye düşünüyorum giggle~~
8=)

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bence de bu işte bir pislik var...

İki kişi güvenmeyin demiş. Birinin iki mesajı var ve ikisi de sadece bu konuda. Diğerinin de forumdaki toplam mesaj sayısı 3. Referans olanların mesaj sayılarına bakınca ise durum değişiyor. Toplamda hepsinin mesaj sayıları 1000'in üzerinde. Satışı yapan ise aylardır forumun en aktif üyesi. 200'e yakın olumlu ticaret puanı var ve forumun resmi teknisyeni. Forumun kendisi ona referans. Bence de bu adam kesinlikle senden alacağı 3-5 kuruşluk IPTV parası için yıllardır bu kadar referans toplamış onbinlerce mesaj yazmıştır. facepalm~~

OK kadıoğlundan ben de çok hazzetmiyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme bugüne kadar hiç bu tarz bir şeyde adı geçmedi. Ama belli ki düşman edinmiş. Ama kendisine yakıştıramadım daha kaliteli düşmanlar beklerdim kendisinden.

Bu şüpheci ikilinin IP kontrolünde kalıbımı basarım free VPN çıkacaktır. :D

afc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Afc
Cihazım
Mi 9 Se
Konular
1
Var bir katakulli anlaşılan da çıkar ortaya illaki. Bu arada cevap beklentim devam ediyor 🙏

Schwzz

Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Üst Alt