Sohbet iOs'tan Android'e Geçiş :)

vahcet12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz.
Root işlerine girdiğinizde dolby ile müzikleri çok daha kaliteli dinleyebileceksiniz.
Merhaba. Hoşbuldum. Spotify Premium'dan bile mi? Dolby..? Sanırım bir müzik çalar programı :D ama telaffuz edilişi güzel. Anlamına baktıktan sonra belki bir evcil hayvan ismi bile olabilir :D
Hocam bende iPhone 6s den gecis yaptım redmi note 7 ye mesajınızı görünce hafif tebessüm ettim aynı sorunları bende yaşadım ama sonra cihaza root attıktan sonra viper4android kurdum basdan assagi eq ayarı yapabiliyorsunuz kulaklık oldu bose abartmıyorum o derece! Flac müzik işlerine girdim o derece sardı beni bakmanızı tavsiye ederim müzik zevkinize göre ayar yapabilirsiniz ses konusunda 3e 4e katlatanilirsiniz ses seviyenizi
Hocam bunların hepsine bakacağım ama önce hem Android'e alışmam lazım hemde terimleri öğrenmem lazım ve biraz zaman alacak gibi... :(
Bence cevap burada hocam başka yerde aramayın hocamında dediği gibi viper4android epey bi fark yaratıyor denemenizi şiddetle tavsiye ederim.. tabi bunun için root gerekli :)
İyice sabırsızlanmaya başladım şu root olayına girmek için :)
Aramıza hoş geldiniz hocam. Takıldığınız tüm konular için burada bilgi alabilirsiniz
Teşekkür ederim hocam hoşbuldum.
Hayırlı olsun öncelikle,kulaklık olayıda cihazınızla alakalıdır diye düşünüyorum çünkü airpods kullanıyorum mi 9t ile birlikte hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Teşekkür ederim. Cihaz ile alakalıdır derken kulaklıktan mı bahsediyorsunuz yoksa telefondan mı? Kulaklıkta herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü iOs cihazımda kullanıyordum. Yeni telefona geçincesi (tatmin edici derecede) ses vermemeye başladı.
Hocam öncelikle telefonunuz hayırlı uğurlu olsun, benim de kulaklığımda ses eşitsizliği sorunu var üstelik kulaklık xiaomi airdots pro daha senkron çalışması lazımken daha kötü çalışıyor cihazımda root da var nasıl çözebiliriz bu sorunu ses kalitesini falan nasıl arttırabilirim?
Hocam teşekkür ederim. Bu postunuz beni bir masraftan kurtardı. Dünden beri bir çözüm bulamayınca Xiaomi kulaklıklarına bakıyordum ve sipariş verecektim. Lakin şuan vermeyeceğim :D
Donanımla mi alakalı yazılımla mi çok emin değilim bu konuda çok kişi forumlarda yardim istiyor onlara dedikleri mutlak sesi devre disi bırakmayı açın . Bunun dışında ileride bir çözüm gelmezse donanimdan kaynaklidir diye düşünüyorum. Ama denildiği gibi viper falanla belki sorununu çözebilirsin . Ben uğraşdiğimda çözememiştim bluedio t6 kulaklığımin yüksek sesle çıkmasıni ama abimde sony telefon vardi o hiçbir ayar yapmadan en yüksek seste dinleyebiliyordu
Mutlak sesi devre dışı bıraktımda aman aman bir faydası olmadı. Yani ses tuşlarından 1 tık yükseltmişim gibi oldu
Deneyeceğimde Android'e, cihaza ve root terimlerine alıştıktan sonra. Biraz zaman alacak gibi :(
Hayırlı olsun hocam hoşgeldiniz :)
Teşekkür ederim hocam. Hoşbuldum :)

Dip Not: Forum beklediğimden sıcak, üyeler beklediğimden daha yardım sever çıktı. Forumda emeği geçen herkese bir teşekkür borçlandığımı fark ettim. 7 senelik iOs hayatım boyunca iOs'u stok kullanmadım. Hep Jailbreak'li (Androiddeki Root) kullandım. Root olaylarına şuan için çok uzağım ama altından kalkamayacağımı sanmıyorum. Çünkü hiç bir terimi bilmiyorum, daha önce hiç rootlamadım kaldı ki Androidi en son Samsung S4 ile 4.2.2 de bıraktım. Forumda göz attığım kadarı ile her konuda bir çok şeyin detaylı açıklaması mevcut. Pek zorlanmayacağım gibi duruyor :) Herkese teşekkür ediyorum

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Dip Not: Forum beklediğimden sıcak, üyeler beklediğimden daha yardım sever çıktı. Forumda emeği geçen herkese bir teşekkür borçlandığımı fark ettim. 7 senelik iOs hayatım boyunca iOs'u stok kullanmadım. Hep Jailbreak'li (Androiddeki Root) kullandım. Root olaylarına şuan için çok uzağım ama altından kalkamayacağımı sanmıyorum. Çünkü hiç bir terimi bilmiyorum, daha önce hiç rootlamadım kaldı ki Androidi en son Samsung S4 ile 4.2.2 de bıraktım. Forumda göz attığım kadarı ile her konuda bir çok şeyin detaylı açıklaması mevcut. Pek zorlanmayacağım gibi duruyor :) Herkese teşekkür ediyorum
Hocam öncelikle alttaki konuyu inceleyiniz. Sorularınızın bir kısmı cevap bulacaktır. Root işlemleri ve kafanızda oluşabilecek tüm sorular için cihaz forumunu kullanabilir, her türlü desteğe ulaşabilirsiniz.

vahcet12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Hocam öncelikle alttaki konuyu inceleyiniz. Sorularınızın bir kısmı cevap bulacaktır. Root işlemleri ve kafanızda oluşabilecek tüm sorular için cihaz forumunu kullanabilir, her türlü desteğe ulaşabilirsiniz.

Konu gayet kapsamlı ve güzel olmuş yapan arkadaşın emeğine sağlık. Evet bu konuya bir göz atayım. Teşekkürler hocam :)

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Konu gayet kapsamlı ve güzel olmuş yapan arkadaşın emeğine sağlık. Evet bu konuya bir göz atayım. Teşekkürler hocam :)
Önemli değil hocam. Bende yıllarca iOS kullanıp Android kullanamam dedikten sonra Android'in özgür dünyasına geçmiştim. Sizde bu süreci çok seveceksiniz Jailbreak sürecinden daha eğlenceli olacak :)

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Günaydınlar, hoşgeldiniz sefa getirdiniz. :$ Cihazınızı güzel günlerde bol rootla bol modül ile kullanmanız dileği ile. party~~haha--:P

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Merhaba,
2014 Yılında Samsung S4 ve 4.2.2 sürümünde Android'e veda edip iOs'a geçmiştim.
Apple fiyatları malum ve bir hışımla Android'e dönmeye karar verip Redmi Note 9S aldım. Şu ana kadar memnunum tek sıkıntım bluethoot kulaklıktan sesin çok az gelmesi. Artık aranızdayım, biraz alışayım Android'e (çok çok değişmiş, malum 6 sene) root işlerine gireceğim :)
Aramıza hoş geldiniz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

vahcet12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Önemli değil hocam. Bende yıllarca iOS kullanıp Android kullanamam dedikten sonra Android'in özgür dünyasına geçmiştim. Sizde bu süreci çok seveceksiniz Jailbreak sürecinden daha eğlenceli olacak :)

Hocam Apple artık ülkemizde ki paraları hakketmiyor diye düşünüyorum açıkçası.
Tamam iOs güzel bir işletim sistemi, iPhone'da güzel bir telefon ama cebe müthiş zararı var artık. Gerek yok :)
Android'in daha keyifli olmasını umuyorum :)

hayırlı oslun , ben de denemiştim zamanın da güncelleme ve stabilite yüzünden geri döndüm şu an 2 cihaz kullanıyorum :)

Teşekkür ederim. Hocam benim artık Apple kullanmam için 3 seçenekten birinin gerçekleşmesi gerekir.
1- Türkiye Apple'a koyduğu vergileri kaldırırsa (imkansız gibi bir şey).
2- Apple sadece Türkiye'ye özel ucuz bir model çıkartırsa (bir ara araba firmaları yapmıştı) ve bu model diğer Apple'lar kadar kararlı olursa.
3- iPhone'a vereceğim 14.000 TL'nin gözümde hiç değeri olmayacak kadar bol miktarda para kazanmaya başladığımda :D

Günaydınlar, hoşgeldiniz sefa getirdiniz. :$ Cihazınızı güzel günlerde bol rootla bol modül ile kullanmanız dileği ile. party~~haha--:P

Teşekkür ederim, hoş buldum :) cihaza ve Android'e biraz ısındıktan sonra rootlayacağım :)

Aramıza hoş geldiniz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkür ederim, hoş buldum :)

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
bir daha Apple alamacaksın yani acı ama gerçekler , neyse hayırlı olsun Android iyidir.

Teşekkür ederim. Hocam benim artık Apple kullanmam için 3 seçenekten birinin gerçekleşmesi gerekir.
1- Türkiye Apple'a koyduğu vergileri kaldırırsa (imkansız gibi bir şey).
2- Apple sadece Türkiye'ye özel ucuz bir model çıkartırsa (bir ara araba firmaları yapmıştı) ve bu model diğer Apple'lar kadar kararlı olursa.
3- iPhone'a vereceğim 14.000 TL'nin gözümde hiç değeri olmayacak kadar bol miktarda para kazanmaya başladığımda :D

vahcet12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Mühendisi
Konular