- Adım
- Yiğit
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Makine Mühendisi
- Konular
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Hoşbuldum. Spotify Premium'dan bile mi? Dolby..? Sanırım bir müzik çalar programıMerhaba, aramıza hoşgeldiniz.
Root işlerine girdiğinizde dolby ile müzikleri çok daha kaliteli dinleyebileceksiniz.
Hocam bunların hepsine bakacağım ama önce hem Android'e alışmam lazım hemde terimleri öğrenmem lazım ve biraz zaman alacak gibi...Hocam bende iPhone 6s den gecis yaptım redmi note 7 ye mesajınızı görünce hafif tebessüm ettim aynı sorunları bende yaşadım ama sonra cihaza root attıktan sonra viper4android kurdum basdan assagi eq ayarı yapabiliyorsunuz kulaklık oldu bose abartmıyorum o derece! Flac müzik işlerine girdim o derece sardı beni bakmanızı tavsiye ederim müzik zevkinize göre ayar yapabilirsiniz ses konusunda 3e 4e katlatanilirsiniz ses seviyenizi
İyice sabırsızlanmaya başladım şu root olayına girmek içinBence cevap burada hocam başka yerde aramayın hocamında dediği gibi viper4android epey bi fark yaratıyor denemenizi şiddetle tavsiye ederim.. tabi bunun için root gerekli![]()
Teşekkür ederim hocam hoşbuldum.Aramıza hoş geldiniz hocam. Takıldığınız tüm konular için burada bilgi alabilirsiniz
Teşekkür ederim. Cihaz ile alakalıdır derken kulaklıktan mı bahsediyorsunuz yoksa telefondan mı? Kulaklıkta herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü iOs cihazımda kullanıyordum. Yeni telefona geçincesi (tatmin edici derecede) ses vermemeye başladı.Hayırlı olsun öncelikle,kulaklık olayıda cihazınızla alakalıdır diye düşünüyorum çünkü airpods kullanıyorum mi 9t ile birlikte hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Hocam teşekkür ederim. Bu postunuz beni bir masraftan kurtardı. Dünden beri bir çözüm bulamayınca Xiaomi kulaklıklarına bakıyordum ve sipariş verecektim. Lakin şuan vermeyeceğimHocam öncelikle telefonunuz hayırlı uğurlu olsun, benim de kulaklığımda ses eşitsizliği sorunu var üstelik kulaklık xiaomi airdots pro daha senkron çalışması lazımken daha kötü çalışıyor cihazımda root da var nasıl çözebiliriz bu sorunu ses kalitesini falan nasıl arttırabilirim?
Mutlak sesi devre dışı bıraktımda aman aman bir faydası olmadı. Yani ses tuşlarından 1 tık yükseltmişim gibi olduDonanımla mi alakalı yazılımla mi çok emin değilim bu konuda çok kişi forumlarda yardim istiyor onlara dedikleri mutlak sesi devre disi bırakmayı açın . Bunun dışında ileride bir çözüm gelmezse donanimdan kaynaklidir diye düşünüyorum. Ama denildiği gibi viper falanla belki sorununu çözebilirsin . Ben uğraşdiğimda çözememiştim bluedio t6 kulaklığımin yüksek sesle çıkmasıni ama abimde sony telefon vardi o hiçbir ayar yapmadan en yüksek seste dinleyebiliyordu
Deneyeceğimde Android'e, cihaza ve root terimlerine alıştıktan sonra. Biraz zaman alacak gibiDenesin bakalım
Teşekkür ederim hocam. HoşbuldumHayırlı olsun hocam hoşgeldiniz![]()
Dip Not: Forum beklediğimden sıcak, üyeler beklediğimden daha yardım sever çıktı. Forumda emeği geçen herkese bir teşekkür borçlandığımı fark ettim. 7 senelik iOs hayatım boyunca iOs'u stok kullanmadım. Hep Jailbreak'li (Androiddeki Root) kullandım. Root olaylarına şuan için çok uzağım ama altından kalkamayacağımı sanmıyorum. Çünkü hiç bir terimi bilmiyorum, daha önce hiç rootlamadım kaldı ki Androidi en son Samsung S4 ile 4.2.2 de bıraktım. Forumda göz attığım kadarı ile her konuda bir çok şeyin detaylı açıklaması mevcut. Pek zorlanmayacağım gibi duruyor