Sohbet iOs'tan Android'e Geçiş :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arkadaşlar tekrardan merhaba.

Hayal kırıklığı ve kanser geçen 1,5 ay… Yanlış anlaşılmasın Redmi Note 9S gerçekten çok güzel cihaz lakin ben senelerce iOs kullandıktan sonra ve Android alalı 1,5 ay olmasına rağmen alışamadım. Bugün itibari ile kıyıp paraya iPhone 11 Pro aldım. Tekrardan Jailbreak’li iOs’a geri dönüş gerçekleştiriyorum. Herhalde bir daha Android’e geri dönüş yapmayacağım.

Kısacası kötü bir deneyim oldu. Android’i 4 de bırakmama rağmen ve Android 10 olmasına rağmen hala aynı Android. 2012’de aldığım hatayı bile aldım.

Bu kısa serüvende ara ara forumdan yardım istedim sağ olsun arkadaşlar hiçbir zaman desteklerini esirgemediler bundan dolayı herkese teşekkür ederim.

Günleriniz güzel olsun :)
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Umarım sizi uzun bir süre memnun eder 11 Pro. Ancak sizin bir hatanız var Android cihaza geçerken. Hatanız, Android'e geçmek değil de; her sene amiral gemisi cihaz çıkartan Apple'dan, Xiaomi'nin orta seviye cihazına geçmiş olmanız. 2 sene önceki amiral gemisi Android cihazlar, orta-üst segment Android cihazların çoğundan iyiyken sizin orta seviyeye girmeniz yanlış olmuş. En en en azından orta-üst segment bir cihaz almanız gerekiyordu veya 1-2 senelik amiral gemisi Android telefona. :)

Yine de olmuşa denecek söz yok artık. Hayırlı olsun yeni telefonunuz. :)

vahcet12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
demiştim demeyi sevmem ama demiştim , geçmiş olsun , sıkma canını

Canımı sıktığım yok. Hatta memnunum :)

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Umarım sizi uzun bir süre memnun eder 11 Pro. Ancak sizin bir hatanız var Android cihaza geçerken. Hatanız, Android'e geçmek değil de; her sene amiral gemisi cihaz çıkartan Apple'dan, Xiaomi'nin orta seviye cihazına geçmiş olmanız. 2 sene önceki amiral gemisi Android cihazlar, orta-üst segment Android cihazların çoğundan iyiyken sizin orta seviyeye girmeniz yanlış olmuş. En en en azından orta-üst segment bir cihaz almanız gerekiyordu veya 1-2 senelik amiral gemisi Android telefona. :)

Yine de olmuşa denecek söz yok artık. Hayırlı olsun yeni telefonunuz. :)

Hocam ben Android'e iPhone 11'den dönmedim ki, yada X'ten.
iPhone 6S'i bırakıp Note 9S aldım :D
2015'den bu yana 6S kullanıyordum. Sıkıldığım için macera aradım kendime. Cihazdan yana bir sıkıntım yoktu zaten :)
Şimdi Pro 11 aldım, umarım buda götürür bi 5-6 sene kadar :)
He dersen ki 2015'te amiral gemisi almışsın, 2020'de amiral gemisi almışsın iPhone'da fakat Android'de öyle yapmamışsın diye. Açıkcası yemedi Android'e o kadar para vermeye :)

Üst Alt