Sohbet iOs'tan Android'e Geçiş :)

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Hocam öncelikle telefonunuz hayırlı uğurlu olsun, benim de kulaklığımda ses eşitsizliği sorunu var üstelik kulaklık xiaomi airdots pro daha senkron çalışması lazımken daha kötü çalışıyor cihazımda root da var nasıl çözebiliriz bu sorunu ses kalitesini falan nasıl arttırabilirim?
Viperle audio modification kuruluyor her türlü ayarları yapabilirsiniz senkron sorunu çözülür büyük bir ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şuanlık kullanmıyorum bana yeterli çünkü telefon aramasından kodlarla headsetin değerini yükselttim o yetiyor bana yoksa yapacaktım :D
Anladım hocam oda baya işe yarıyor

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Viperle audio modification kuruluyor her türlü ayarları yapabilirsiniz senkron sorunu çözülür büyük bir ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam oda baya işe yarıyor
Bu viper nasıl kurulur hocam konusu varsa rica edebilir miyim? Android 10 sürümündeyim bu arada.

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Bu viper nasıl kurulur hocam konusu varsa rica edebilir miyim? Android 10 sürümündeyim bu arada.
Magis üzerinden kuruluyor hocam kulakliginiza göre ddc dosyası atabilirim kurduktan sonra iletişime geçerseniz anlatabilirim özelden

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80

Bu linkten bakabilirsiniz hocam :)

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9

Bu linkten bakabilirsiniz hocam :)
hocam bende selinux falan baya uğraştırmıştı dolby en son vazgeçtim magiskde kurulu gösteriyordu ama uygulama gözükmüyordu içimde kaldı bi kuramadım onu telefon brick olacak diye korkup vazgeçmiştim:D

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
hocam bende selinux falan baya uğraştırmıştı dolby en son vazgeçtim magiskde kurulu gösteriyordu ama uygulama gözükmüyordu içimde kaldı bi kuramadım onu telefon brick olacak diye korkup vazgeçmiştim:D
Ben tekte kurmuştum hocam olabiliyor ya bazen öyle hatalar haliyle her telefonla uyumlu olmuyor bir sıkıntı çıkıyor illa ki :D

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bu durum yazılımsal mı yani? Açıkçası donanımsal gibi gelmişti bana da eğer yazılımsal ise elbet bir gün çözerler diye ümitlendim şimdi :)
Donanımla mi alakalı yazılımla mi çok emin değilim bu konuda çok kişi forumlarda yardim istiyor onlara dedikleri mutlak sesi devre disi bırakmayı açın . Bunun dışında ileride bir çözüm gelmezse donanimdan kaynaklidir diye düşünüyorum. Ama denildiği gibi viper falanla belki sorununu çözebilirsin . Ben uğraşdiğimda çözememiştim bluedio t6 kulaklığımin yüksek sesle çıkmasıni ama abimde sony telefon vardi o hiçbir ayar yapmadan en yüksek seste dinleyebiliyordu

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Donanımla mi alakalı yazılımla mi çok emin değilim bu konuda çok kişi forumlarda yardim istiyor onlara dedikleri mutlak sesi devre disi bırakmayı açın . Bunun dışında ileride bir çözüm gelmezse donanimdan kaynaklidir diye düşünüyorum. Ama denildiği gibi viper falanla belki sorununu çözebilirsin . Ben uğraşdiğimda çözememiştim bluedio t6 kulaklığımin yüksek sesle çıkmasıni ama abimde sony telefon vardi o hiçbir ayar yapmadan en yüksek seste dinleyebiliyordu
Sony de Dolby atmos var baya etki ediyor ama viper sorununu çözecektir arkadaşın bende aynı sorundan muzdaribdim

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
82
Hayırlı olsun hocam hoşgeldiniz :)