- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Buyurun modülünü yaptım
Cık olmamış.Buyurun modülünü yaptım
Sadece iki dosya için gereken kodlar nedir hocam? Öğrenmiş olayımCık olmamış.
Bu şekilde yapılırsa ui klasöründe sadece 2 adet ses dosyası olur kontrol edin fark edersiniz zaten diğer orijinal sistem sesleri uçar. Sadece 2 dosyayı değiştirmek için komut yazmanız veya ui klasörüne orijinaldeki diğer dosyaları eklemeniz gerekiyor. ui klasörünün orijinalini zipe atın sadece lock seslerini değiştirin. Ben sürüme göre sesler değişiyor diye konu sahibinden klasörü istemiştim ama hepsi yakın zaten.
Onu bilmiyorum işte bir ara elimde taslak modüller vardı birinde vardı uçtu gitti hazırdan yapıyordum kendi ihtiyaçlarım için. Kendim komut verecek kadar bilmiyorum. Sistem seslerini komple atın gitsin daha kolay.Sadece iki dosya için gereken kodlar nedir hocam? Öğrenmiş olayım
O şekilde yaptım ama bendeki romun sesleri farklı olabilir Herkesin kendi romuna göre yapması lazımOnu bilmiyorum işte bir ara elimde taslak modüller vardı birinde vardı uçtu gitti hazırdan yapıyordum kendi ihtiyaçlarım için. Kendim komut verecek kadar bilmiyorum. Sistem seslerini komple atın gitsin daha kolay.
Root dosya yönetici ile dosyaları değiştirsek olmuyor mu orijinal silip isimleri kopyalayıp iPhone seslere ile aynı yapıp değiştirsek resimdeki benim telefonOnu bilmiyorum işte bir ara elimde taslak modüller vardı birinde vardı uçtu gitti hazırdan yapıyordum kendi ihtiyaçlarım için. Kendim komut verecek kadar bilmiyorum. Sistem seslerini komple atın gitsin daha kolay.
Roma göre değişiyor romun r/w olması gerekiyor. Eski romlarda ve bazı custom romlarda mümkün. Üstteki modül dosyası ile de yapılabilir klasörün içine tüm ui klasörünü atıp lock seslerini değiştirin yeter.Root dosya yönetici ile dosyaları değiştirsek olmuyor mu orijinal silip isimleri kopyalayıp iPhone seslere ile aynı yapıp değiştirsek resimdeki benim telefon
Deneyin hocam. R/W korumalı ise zaten izin vermeyecektir.Root dosya yönetici ile dosyaları değiştirsek olmuyor mu orijinal silip isimleri kopyalayıp iPhone seslere ile aynı yapıp değiştirsek resimdeki benim telefon
Geçenlerde Viper4 ile uğraşırken bir şey farketmiştim. Klasör kopyalamaya çalıştığımda sistem izni yok diyordu, ama içine girip dosyaları seçip orijinal dosyalar ile yer değiştirdiğimde olmuştu. R/W koruması belki klasörleri kapsıyordur.Roma göre değişiyor romun r/w olması gerekiyor. Eski romlarda ve bazı custom romlarda mümkün. Üstteki modül dosyası ile de yapılabilir klasörün içine tüm ui klasörünü atıp lock seslerini değiştirin yeter.
Yok hocam bazı romlar tam r/w olmuyor bu özel bir durum. Normalde stok kapalı bir romda hiçbir şeye izin vermez. Bazı romlarda ise silmeye izin verip yazmayı kabul etmiyor. Mesela benim şu an kullandığım Android 14 rom full r/w durumda. Ona rağmen hala erişim kısıtlı.Geçenlerde Viper4 ile uğraşırken bir şey farketmiştim. Klasör kopyalamaya çalıştığımda sistem izni yok diyordu, ama içine girip dosyaları seçip orijinal dosyalar ile yer değiştirdiğimde olmuştu. R/W koruması belki klasörleri kapsıyordur.