Sohbet İnternet Sağlayıcı Firma Tavsiyesi

Tavsiye ettiğim internet sağlayıcısı...

• Türktelekom

• Türkcell Superonline

• Vodafone

• Turknet

• Millenicom

• Netspeed

• Diğer...

• UyduNet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Hknslm161

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xioami Mi Mix
Konular
9
Herkese merhabalar yakın bir zamanda, kullanmış olduğumuz Turkcell Superonline internet firması ile taahhütümüz bitecek ve hiç memnun olmadığımız için başka bir firmanın internetine geçmeyi düşünüyoruz kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz, hızında ve destek hatlarında sorun yaşamayacagimiz bir internet sağlayıcı firması istiyorum. Biliyorum çoğu firmada haliyle sıkıntı oluyor en azından tavsiyeleriniz üzerine kötünün iyisi olsun :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
54
Herkese merhabalar yakın bir zamanda, kullanmış olduğumuz Turkcell Superonline internet firması ile taahhütümüz bitecek ve hiç memnun olmadığımız için başka bir firmanın internetine geçmeyi düşünüyoruz kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz, hızında ve destek hatlarında sorun yaşamayacagimiz bir internet sağlayıcı firması istiyorum. Biliyorum çoğu firmada haliyle sıkıntı oluyor en azından tavsiyeleriniz üzerine kötünün iyisi olsun :)
Kötünün iyisi, Türk Telekom...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
ben 8yıldır süperonline kullanıyorum hiçde sıkıntı yaşamadım birkaç kere kopma sorunu oldu hemen ilgilendiler kullanamadığım zaman hattım türkcell olduğu için haftalık 4 gb internet bile hediye ettiler

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Türknet kullanıyorum memnunum örnek olması açısından hız testide yapabilirim arzu ederseniz.

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
Uydunet tavsiye varsa oralardaclap~~

Hknslm161

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xioami Mi Mix
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fiyatına göre Türknet çok iyi
Hocam evet Türknet gerçekten fiyatıyla ve sundukları ile benide cezbediyor ama yorumlarını okuduğumda kullanıcıların çoğu memnun değil gibi, genellikle müşteri hizmetlerine ulaşmakta sıkıntı yaşıyor bazısıda bağlantı için haftalarca hatta aylarca beklediğini dile getiriyor.

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Binamıza kadar fiber kablo girip t11 ile vdsl 'e dönüştürülüyor. İlk başta taahhütüm bitene kadar Telekom kullandım. Bazen hızım 0.03 mbps düşüyordu. Daireme cat kablo geldiği için taahhütümün bitmesine yakın türkneti de bağladım. Hala kullanıyorum. 1 kere genel büyük bir kesinti oldu. 1-2 defa da ufak sorun harici bir sıkıntı yaşamadım.

Burada önemli olan aslında bizim hangi firmayı kullanıp memnun olup olmadığımız değil, sizin bölgenizde hangi firma iyi hizmet veriyor o önemli.

Üst Alt