Sohbet İnternet Sağlayıcı Firma Tavsiyesi

Tavsiye ettiğim internet sağlayıcısı...

• Türktelekom

• Türkcell Superonline

• Vodafone

• Turknet

• Millenicom

• Netspeed

• Diğer...

• UyduNet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü çoğu Türk Telekomun alt yapısını kullanıyor. Eğer bulunduğunuz bölgede bu şekildeyse sizin düşünceniz fiyat ; arıza olduğunda müşteri hizmetleri ve çözüm olanağı olması gerekir. Eğer superonline kendi alt yapısı varsa ve santrale uzak değilseniz bunu tercih edin. Onun haricinde dediğim gibi hepsiTürk Telekom kullandığından pek bir seçenek kalmıyor.

Türk telekomun altyapısını kullansada hizmeti bize onlar sunuyor hocam Vodafone.net te kullandım ADSL Türk.net VDSL de kullandım Millenicom da arasında en iyisi Turk.net bu sizin düşünceniz tabi hele Vodafone.nette 0.90 mbps down up olarak 0.45 mbps aldığımı bilirim birde Türk telekoma göre benim hat 75 Mbps desteklemiyordu ama sonuç ortada size göre en iyisi neyse onda kalmak en iyisi bu tercih meselesi ama genellemede hepsi öyle diyorum ben gene :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Fixnete göz atın isterseniz hocam.

esen38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rahmi
Cihazım
mi 8
Konular
1
Sözleşme yok ben memnunum Turknet şuanda gerisi yalan daha iyi ve ucuzu çıkana şimdilik bu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kesinlikle Turknet. Faturasını bizzat ödediğim 4 tane Turknet hattım var ve hiç birinde sorun yaşamıyorum. Yaşadığım ufak tefek sorunları da bildiridiğimde anında giderdiler. Bugüne kadar yanıtlanmayan tek sorum, sorunum, talebim olmadı.

Türk Telekom ile kıyaslama için de aşağıya SS bırakacağım. İşyerimde yıllardır Telekom kullanıyordum ancak IP telefon bağlayınca upload hızı nedeniyle ne telefonu ne de interneti kullanamadım. Sorunun çözülmesi için çok uğraştım ancak bir türlü çözülmeyince geçtiğimiz ay işyerimdeki ikinci telefon numarası üzerinden ayrıca bir de Turknet bağlattım. Türk Telekom taahhüt nedeniyle hattı taşır veya kapatırsam 1300 lira istiyor bu nedenle şu anda TT yedek olarak duruyor. Yani aynı ofiste, aynı masanın üzerinde iki modem var, biri Türk Telekom diğeri Turknet. Hatlar aynı zamanda alındı, altyapı aynı, modem aynı, bilgisayara uzaklık aynı. Hatta telefon bağlantısında kullandığım kablolar dahi aynı. Yani teoride aynı ya da çok yakın bir hız almam gerekli ancak Turknet söz verdiği 35mbps hızı sonuna kadar verirken Türk Telekom 50mbit veriyoruz demesine rağmen 10mbit download verebiliyor. Benim durumumda daha da önemlisi 0.6mbit upload ne forumu düzenlemem için yeterli ne de IP telefon için. Özetle Türk Telekom pahalı ama kaliteli, sorununuzu çözer falan yazan arkadaşlara sevgilerimi iletiyorum :D

Bir kaç dakika farkla farklı modemlere bağlanarak aldığım hızları aşağıya ekliyorum, karar sizin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ek Bilgi : Eğer Turknet kullanmak isteyen arkadaşlarımız olursa aşağıdaki bağlantı ile kayıt olurlarsa çok seviniriz. Bu şekilde hem kendileri bir ay bedava kullanıyorlar hem de site işlerimiz ve market müşteri hizmetleri telefonu olarak kullandığımız hat için bizler bir ay fatura ödemiyoruz.

Son düzenleme:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Kesinlikle Turknet. Faturasını bizzat ödediğim 4 tane Turknet hattım var ve hiç birinde sorun yaşamıyorum. Yaşadığım ufak tefek sorunları da bildiridiğimde anında giderdiler. Bugüne kadar yanıtlanmayan tek sorum, sorunum, talebim olmadı.

Türk Telekom ile kıyaslama için de aşağıya SS bırakacağım. İşyerimde Türk yıllardır Telekom kullanıyordum ancak IP telefon bağlayınca upload hızı nedeniyle ne telefonu ne de interneti kullanamadım. Sorunun çözülmesi için çok uğraştım ancak bir türlü çözülmeyince geçtiğimiz ay işyerimdeki ikinci telefon numarası üzerinden ayrıca bir de Turknet bağlattım. Türk Telekom taahhüt nedeniyle hattı taşır veya kapatırsam 1300 lira istiyor bu nedenle şu anda TT yedek olarak duruyor. Yani aynı ofiste, aynı masanın üzerinde iki modem var, biri Türk Telekom diğeri Turknet. Hatlar aynı zamanda alındı, altyapı aynı, modem aynı, bilgisayara uzaklık aynı. Hatta telefon bağlantısında kullandığım kablolar dahi aynı. Yani teoride aynı ya da çok yakın bir hız almam gerekli ancak Turknet söz verdiği 35mbps hızı sonuna kadar verirken Türk Telekom 50mbit veriyoruz demesine rağmen 10mbit download verebiliyor. Benim durumumda daha da önemlisi 0.6mbit upload ne forumu düzenlemem için yeterli ne de IP telefon için. Özetle Türk Telekom pahalı ama kaliteli, sorununuzu çözer falan yazan arkadaşlara sevgilerimi iletiyorum :D

Bir kaç dakika farkla farklı modemlere bağlanarak aldığım hızları aşağıya ekliyorum, karar sizin.

Demek istediklerimi yazmışsınız hocam ama genede en iyi hizmet hangi iss de alındıysa onda devam edilmeli bence şuan için Turk.net bu fiyata göre iyi ayrıca müşteri hizmetleri der iken (önceki mesajlarımda) ortalamayı kastettim ve hemen hemen hepsinin pekte farksız olmadığını söyledim ama o kesinlikle çözer, bu kesinlikle çözere bende katılmıyorum sizin de dediğiniz üzere bende çok memnunum Turk.netten (bir önceki sayfalarda hız testim var) Türk telekom da bırakın 70 küsür Mbps'i yarısını alamadım bunun alsamda stabil olmadı ama söz konusu Türk telekom'un alamazsın dediği 75 Mbps hızı alıyorum hemde stabil olarak defalarca Turk.net genel müdür yardımcısı Sinan bey'e teşekkürlerimi ilettim ben hizmetlerinden memnunum her hizmette sıkıntılar olur bu Turk.nette de oluyor bazen müşteri hizmetlerinde sıkıntı yaşadığımda oluyor ama bu kötü de diğeri iyi gibi bir durum yok ortada zaten düzgün hizmet sunsa hattı kapatma, taşıma, statik ıp, sabit ıp vb. işlemler dışında pekte sorun için aramıyoruz bir çoğumuz. Herkesin kendisine göre bir doğrusu var kim neden memnunsa onda devam etsin.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
UyduNet reisin performansı.

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Ben Oris Telekom kullanıyorum 35 mb hız 60 liraya ama müşteri ilişkileri sıfır internet arızası olursa arada bul müşteri hizmetini kesinlikle tavsiye etmiyorum

Üst Alt