Sohbet İnternet Sağlayıcı Firma Tavsiyesi

Tavsiye ettiğim internet sağlayıcısı...

• Türktelekom

• Türkcell Superonline

• Vodafone

• Turknet

• Millenicom

• Netspeed

• Diğer...

• UyduNet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Hocam altyapı varsa kesinlikle Türksat.
Bende, ailemde ve eski öğrencilik evimde 3 aboneliğim var. Hem teledünya HD TV yayını hem internet hem de kablo tv hizmetinden 5 yıldır memnunum. 3ü 1 arada paket kullanıyorum. 24mbit internet, 6 sinema kanallı teledünya, kablo tv 60 TL. Şimdiki paketlere bir bakın.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Hocam altyapı varsa kesinlikle Türksat.
Bende, ailemde ve eski öğrencilik evimde 3 aboneliğim var. Hem teledünya HD TV yayını hem internet hem de kablo tv hizmetinden 5 yıldır memnunum. 3ü 1 arada paket kullanıyorum. 24mbit internet, 6 sinema kanallı teledünya, kablo tv 60 TL. Şimdiki paketlere bir bakın.

Pahalıymış sizin ki ben 100mbit internet tüm kanallar açık bein sports maç kanalları hariç teledünya, 2 tane. 75 TL ödüyorum.

Hknslm161

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xioami Mi Mix
Konular
9
Uydunet aklıma gelmedi hocalarım anket kısmını tekrar düzenledim.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Hangi paket hocam o?
Valla bilmiyorum hiç ama biz 10 yıldır kullanıyoz belki o yüzden ucuz'a vermiş olabilirler bizi aradılar öyle yaptırdık.
7-12 arası akşam 25'e düşüyor onu eklemeyi unutmuşum. Şuan böyle 12 den sonra atarım birde. :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Estağfurullah hocam tabi ki, öğrenmek isterim.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Buyurun hocam memnunum ilk zamanları kopma felan yaşadık tabi bizde ama çözdü Türknet ve baya bi geliştirme yaptı kendince şuanda benim için en mantıklısı bu çünkü Türk telekom altyapısı dışında yok bölgemde bunuda Türk telekom altyapısı altından Vae olarak alıyorum kendi altyapısı bazı yerlerde var ama benim bulunduğum yerde yok. Kendi altyapısı dahilinde olursanız daha iyisini alırsınız.

nasyek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özdür
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Merhaba bende Superonline fatura bedellerine kızıp tahahhüt yok diye Turknete geçtim. Benimde kafamda soru işaretleri vardı. Kullanan azdı burada. Onlarda genel olarak memnundu. Aman desim tahahhüt yok nasılsa deyip geçtim. Çok ilgililer. Hız çok iyi. Fiyat uygun. 75-100 mbps arası 89 tl. Sınırsız kota yok. İlk kurulumdan sonra ufak sorunlar yaşadım. Ama hemen çözüldü. Tavsiye ederim.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Merhaba bende Superonline fatura bedellerine kızıp tahahhüt yok diye Turknete geçtim. Benimde kafamda soru işaretleri vardı. Kullanan azdı burada. Onlarda genel olarak memnundu. Aman desim tahahhüt yok nasılsa deyip geçtim. Çok ilgililer. Hız çok iyi. Fiyat uygun. 75-100 mbps arası 89 tl. Sınırsız kota yok. İlk kurulumdan sonra ufak sorunlar yaşadım. Ama hemen çözüldü. Tavsiye ederim.

Ben 75 tl ödüyorum yenilere 89 mu olmuş şimdi öyle birşeyler duymuştum zira ama ne olursa olsun fiyatına göre verilen hizmet iyi müşteri hizmetleri olmaması eksi sayılabilir birçok kişi için belki gerçi çözümde sunmuyorlar sanki hangi iss nin müşteri hizmetleri aradığımızda adam gibi hizmet sunuyor onuda geçiniz zaten geriye fiyata vereceği performans kalıyor birde taahhütsüz olması.

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
21
ilk olarak 2 sene turktelekom kullandım 16 mbps adsl çıkarttılar evime fakat hiçbir zaman 16 alamadım üstüne üstlük bir sürü arıza habire gidiyordu internet vs vs.
taahhüt bitince turknet için sorgulama yaptım 35 mbps vdsl çıkarttılar evime. kabul ettim kurulum tamamlandı vs herneyse kış ayına geldik kablo koptu yoğun kar yağışından dolayı (1.5 metre) 100 metre kabloyu geldiler sıfırdan bağladılar ve 1 kuruş para vermedim. ocak ayında 2 sene olacak turknet şiddetle öneririm. bir sorun olursa özelden yazabilirsin :)

teomans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
2
Genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü çoğu Türk Telekomun alt yapısını kullanıyor. Eğer bulunduğunuz bölgede bu şekildeyse sizin düşünceniz fiyat ; arıza olduğunda müşteri hizmetleri ve çözüm olanağı olması gerekir. Eğer superonline kendi alt yapısı varsa ve santrale uzak değilseniz bunu tercih edin. Onun haricinde dediğim gibi hepsiTürk Telekom kullandığından pek bir seçenek kalmıyor.

Üst Alt