Yardım İnstgram mesenger whatsaap azar vs uygulamalarda kamera çözünürlüğü

Osmanbilgin1995

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osmsn
Cihazım
Xiomi redmi not
Konular
6
R10 dan yorumlardan okuyarak xiomi redmi not 7 aldım herkes çok güzel olduğunu belirtiyordu . Telefon denilindigk kadar güzel oyun olsun FPS sorna kamera çekimi olsun süper .
Yanlız bu xiomi lerde örnek görüntülü sohbet için instgram mesenger whatsaap azar vs uygulamalarda kamera çözünürlüğü ilk kameralı telefon kamerası gibi çok kötü bir durumda . Bu xiomilerin genelinde var galiba . Bunun çözümünü araştırdım bulamadım . Bunu ücretli sorun côzecek olan varsa PM bekliyorum .

Talha Ordu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
xiaomi note 7
Konular
0
xiaomi redmi note 7 instagram görüntülü görüşme yapamiyorum yardım ederseniz sevinirim bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Oyla:

alo333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suleyman
Cihazım
Sev
Konular
0
Dostum kız Geliştirici bu konuda ona akıl vermek doğru değil..
dostum istediği kadar geliştirici olsun boş boş konulara giriyor şuan yok pingmiş yok şebekeymiş bilmem ne bide derin konulara girecek ellemesen.redmi serisinin sosyal medya uygulamalarında kamerası kötü bende redmi note 7 kullanıyorum karşı tarafa giden görüntümü söylemiyorum bile dahaa ilk görüntülü isteği gnderirken açılan görüntüm ile normal ön kamera açtıgımdaki görüntüm bariz farklı sebepsiz zoom lu gösteriyor 4 senelik xperia x deki ön kamera bile net sosyal medya uygulamalarında hala çevresel faktörleri sebep göstermeleri saçmalıkdan baska bişey değil.gün ışığı hariç odana gir whatsappdan görüntülü gösşmek için kameranı aç gör kaliteyi kötü bariz kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceden iPhone 6 kullanıyordum iosta hiç bir sorun yoktu redmi note 7 de görüntülü görüşme yapınca şok geçirdim resmen. Güncelleme ile düzelir diye bekledim ama duzelicegi yok gibi iPhone 6 yi arar oldum görüntülü konuşmalarda. Özellikle WhatsApp ve Instagram'da. Bu arada telefonumun bu konu dışında kalan herşeyinden memnunum bunuda belirtiyim.
haklısındostum bu sorunu sö ylüyoruz bnde note 7 kullanıyorum adam hala gelmiş ping diyor şebeke diyor saçma sapan teknik konulara giriyorlar nerdeyse instagram serverından dolayı diyecek adamlar ya :D

Oyla:

makedonya1900

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Toplasan kaç tane iPhone modeli var ki zaten. Adamların uygulamalarini bu telefonlarda en iyi şekilde optimize etmeleri çok normal. Ayrıca bu uygulamalarin iPhone da düzgün çalışmaması çok büyük prestij kaybı.
Android de sadece Xiaomi nin bu yıl çıkardığı model sayısıni yöneticiler daha iyi bilir. Her bir telefon için ayrı optimizasyon geleceğini düşünmek abes olur. Hanımın Lenovo P2 sinde Instagrama ilk girdiğin zaman 2 saniye donuyordu uygulama. Düzeltme gelmesi 1.5 yıl sürdü :)
Yani telefona özel kod istiyorsak ya amiral gemisi android telefon ya da iPhone alacağız.
Ben mi? Ben Mi6 alıp 2.5 senedir 4G bile kullanmayan bir insanım :) görüntülü arama da gayet yeterli geliyor.

Oyla:
Üst Alt