Öncelikli olarak bulunduğunuz yerde şebeke çekiminde bir sıkıntı varmı, yok ise Ayarlardan Sim Kart ve Mobil Ağ seçeneğine girip, ağ türünü LTE öncelikli yapın.Telefona format çektim şuan E çekiyor internet şebekesi ne yapabilirim.
Bide sarz çok gidoyry.
Ekran kilitli iken yüzde 10 gidiyor
Şebeke sıkıntısı yok ve LTE zatenÖncelikli olarak bulunduğunuz yerde şebeke çekiminde bir sıkıntı varmı, yok ise Ayarlardan Sim Kart ve Mobil Ağ seçeneğine girip, ağ türünü LTE öncelikli yapın.
Evet bildirim simgeleri şu an için gözükmüyor, centikden dolayı, bir dahaki güncellemelerle bir şekilde çözüleceği tahmin ediliyor bekliyoruz, kurulu e-posta uygulaması olarak Gmail, yüklü geliyor, Miui mail uygulamasını ise APK olarak kurabilirsin, alta link bırakıyorum.Arkadaşlar sizin cihazlarda da bildirim simgesi gözükmeme sorunu var mı ?
Ayrıca telefonda kurulu e posta uygulaması var mı acaba ?
Teşekkürler şimdiden.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl yani, edl moda alınarak mı çözüldüNote 6 pro hardbrick sorunu çözüldü arkadaşlar![]()
Tebrikler hocam, güzel haber..Note 6 pro hardbrick sorunu çözüldü arkadaşlar![]()
Teşekkürler bilgiler için hocam. Umarım güncelleme ile çözülür. Miui mail uygulamasını zaten indirip kurup kullanıyorum. Gmail uygulaması sildigim mailleri tekrar karşıma çıkardığından kullanmak istemiyorum.Evet bildirim simgeleri şu an için gözükmüyor, centikden dolayı, bir dahaki güncellemelerle bir şekilde çözüleceği tahmin ediliyor bekliyoruz, kurulu e-posta uygulaması olarak Gmail, yüklü geliyor, Miui mail uygulamasını ise APK olarak kurabilirsin, alta link bırakıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani, edl moda alınarak mı çözüldü