- Adım
- Veli
- Cihazım
- Redmi Note 4X
- Konular
- 10
Ellerine emeklerine sağlık. Sonsuz teşekkürler.
Kardesim sgsi romdanmi bahsediyorsun hani miuipro 8.11.8Pixel kullanmadım ama çoğu aynı olduğu için, buradaki yazılanların hepsini yaşadım, en çok çektiğim nokta son uygulamalar kısmında bütün uygulamalrı kapatan düğme olmaması.
1 aydır miui10pro 8.1 -8.11.8 sürümünü kullanıyorum gayet memnunum
şimdi rom arayışına geçtim, sıkıldım miui arayüzden bakalım ne çıkacak karşıma
Evet sgs romdayim.Kardesim sgsi romdanmi bahsediyorsun hani miuipro 8.11.8
kardesim ne gibi hatalari vardi ben uzun zamandir sgsi romlari takib ediyorum ama birturlu yurek edemedim stablemi yani 1 ay kullandin arti ve eksilerini lutfen yazarmisinEvet sgs romdayim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romu yüklemek için bir gün uğraştım, onlarca twrp değiştirdim anca yükleyebildim, ilk yüklediği kendi kerneli sorunluydu, ethereyal 7.3.1 kernel yükledim 2.2 ghz overlocklu olduğu halde şarjı ve performansı çok iyi çalışıyor, benim telin ekranı kırık, bu halde baya iyi gidiyor, rom değiştirmeye üşeniyorum, full rotlu, tema desteği çok fazla, çok fazla özelliği var nasıl anlatıyım bilmiyorum. hem android 8.1 olması hem miui 10 olması çok avantajlı. Kernel sayesinde oyunlarda performanda üst düzeyde, ısınma biraz var, oda işlemci hız aşırtma olduğu içindir.1 ay kullandin bataryasi stablezasyonu cokmu
kardesim ne gibi hatalari vardi ben uzun zamandir sgsi romlari takib ediyorum ama birturlu yurek edemedim stablemi yani 1 ay kullandin arti ve eksilerini lutfen yazarmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
suan deyisiklik isdersen aex oreo +franko kernel iyi dundendir kullaniyorum ve forumlardanda en son guncellemesine aid bir sorunla karsilasan olmamis qaliba denemege deyer bence
cok tesekkurler kardesim zahmet verdim nedense sgsi romlara birturlu isinamadim ve bu yuzden denemedim fake romdur fal diye ama sen bir kullanici olarak iyidir diyorsan muhakkak deneyecegim simdilik aex-deyim ama sgsi romu supesiz deneyecegim sadece simdilik indirib pc bekab yapacagimRomu yüklemek için bir gün uğraştım, onlarca twrp değiştirdim anca yükleyebildim, ilk yüklediği kendi kerneli sorunluydu, ethereyal 7.3.1 kernel yükledim 2.2 ghz overlocklu olduğu halde şarjı ve performansı çok iyi çalışıyor, benim telin ekranı kırık, bu halde baya iyi gidiyor, rom değiştirmeye üşeniyorum, full rotlu, tema desteği çok fazla, çok fazla özelliği var nasıl anlatıyım bilmiyorum. hem android 8.1 olması hem miui 10 olması çok avantajlı. Kernel sayesinde oyunlarda performanda üst düzeyde, ısınma biraz var, oda işlemci hız aşırtma olduğu içindir.
aex romu indirdim dün ama bu akşam yükleyeceğim inşallah.
Tahminim bu roma geri dönerim
SGS Romda bildirim sorunu devam ediyormu hocam. Birde RR pie romdayım üzerine direk restore yapsam kurulurmu? TeşekkürlerRomu yüklemek için bir gün uğraştım, onlarca twrp değiştirdim anca yükleyebildim, ilk yüklediği kendi kerneli sorunluydu, ethereyal 7.3.1 kernel yükledim 2.2 ghz overlocklu olduğu halde şarjı ve performansı çok iyi çalışıyor, benim telin ekranı kırık, bu halde baya iyi gidiyor, rom değiştirmeye üşeniyorum, full rotlu, tema desteği çok fazla, çok fazla özelliği var nasıl anlatıyım bilmiyorum. hem android 8.1 olması hem miui 10 olması çok avantajlı. Kernel sayesinde oyunlarda performanda üst düzeyde, ısınma biraz var, oda işlemci hız aşırtma olduğu içindir.
hocam 2 gundur kullaniyorum romu hersey iyi gibi sanki ama tuaf bir hatasi var romun instagramda ve youtubede hariflerin bazilari okunmuyor yani beyaz oluyor mesale canim annem sozunde,ca an e m boyle oluyor sunda geri miui 9 dondum mecburRomu yüklemek için bir gün uğraştım, onlarca twrp değiştirdim anca yükleyebildim, ilk yüklediği kendi kerneli sorunluydu, ethereyal 7.3.1 kernel yükledim 2.2 ghz overlocklu olduğu halde şarjı ve performansı çok iyi çalışıyor, benim telin ekranı kırık, bu halde baya iyi gidiyor, rom değiştirmeye üşeniyorum, full rotlu, tema desteği çok fazla, çok fazla özelliği var nasıl anlatıyım bilmiyorum. hem android 8.1 olması hem miui 10 olması çok avantajlı. Kernel sayesinde oyunlarda performanda üst düzeyde, ısınma biraz var, oda işlemci hız aşırtma olduğu içindir.
ben karsilasmadim boyle sorunlaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SGS Romda bildirim sorunu devam ediyormu hocam. Birde RR pie romdayım üzerine direk restore yapsam kurulurmu? Teşekkürler