Yardım İmei sorgulaması başka çıkıyor

ibrahimklc336

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba iyi akşamlar. çok acil bişey danışacağım. İthalatçı garantili olarak 64gb redmi note 8 aldım imei 1 yok imei 2 aratınca 128 gb rom space black cıkıyor. Telefon mor 64 gb rom. Ne yapmalıyım neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz?

ibrahimklc336

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
8
Cihaz daha önce menuel bir şekilde IMEI atılmış
Hocam anladım teşekkür ederim fakat bu ciddi bir durum mu ithalatçı garantili olduğu için normal mi? Kuzenimde 7 pro var imeisi xiaominin sitesinde bile gözükmüyor. Yani kısacası endişelenmeli miyim kapatıp kaldırıp iade mi etmeliyim! ilerde, sorgulayınca çıkan space black 128 gb model sorun çıkarırsa telefon kullanılamaz hale gelir mi?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam anladım teşekkür ederim fakat bu ciddi bir durum mu ithalatçı garantili olduğu için normal mi? Kuzenimde 7 pro var imeisi xiaominin sitesinde bile gözükmüyor. Yani kısacası endişelenmeli miyim kapatıp kaldırıp iade mi etmeliyim! ilerde, sorgulayınca çıkan space black 128 gb model sorun çıkarırsa telefon kullanılamaz hale gelir mi?
İade etmeniz daha iyi olacaktır.

Oyla:

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
Sorun çıkmaz dostun benim cihazım mi 9 pro Nokia imeisni atmışım tek sorun şu olur 1cisi sim 2 tek çalışır sim 1 büyük ihtimalle çalışmaz ve cihazınız global sürüm yüklü ise resmi güncelleme alırsınız açıkçası e-devlet IMEI kayıtlı başka bir cihazda surun olmaz diye düşünüyorum ama cihazınızı satarken KVK olmadığı tespit edilir Kendi imesi olmadığı için düşük fiyatla satarsiniz
Ama zaten cihazınız KVK li space black redmi note 8 sadece renk te fabrika yazılım hatta yapılmış kısacası cihazınız KVK li hiç bir sıkıntı ollmaz

Oyla:

ibrahimklc336

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
8
Hocam az önce delta servis sorgulattım garantisi çıkmıyor ne yapmalıyım

Oyla:

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
Hocam az önce delta servis sorgulattım garantisi çıkmıyor ne yapmalıyım
Delta servise kayıtlı değil ise başka Bir servis imesi atmış bunu bilmesin Türkiye'de ihilatci anlaşmalı çok şirket var

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sorun çıkmaz dostun benim cihazım mi 9 pro Nokia imeisni atmışım tek sorun şu olur 1cisi sim 2 tek çalışır sim 1 büyük ihtimalle çalışmaz ve cihazınız global sürüm yüklü ise resmi güncelleme alırsınız açıkçası e-devlet IMEI kayıtlı başka bir cihazda surun olmaz diye düşünüyorum ama cihazınızı satarken KVK olmadığı tespit edilir Kendi imesi olmadığı için düşük fiyatla satarsiniz
Ama zaten cihazınız KVK li space black redmi note 8 sadece renk te fabrika yazılım hatta yapılmış kısacası cihazınız KVK li hiç bir sıkıntı ollmaz
Böyle bir şey yok
İnsanlar yurt içi kayıtlı olsun diye fazla para verip telefon alıyor çift sim bile kullanılamıyor ?
Eğer telefonun sim 1 kısmı 0/null ise bu telefon işlem görmüş demektir ve her türlü şikayet hakkına sahiptir
Kullanım için bir sorun yaratmasa bile başvuruda bulunup iade edilmesi kullanıcı için en sağlıklı yol olacaktır

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam en basit anlayacağın ifadeyle kaçak cihaz almışsınız, yasal değil yani aldığınız cihaz. Yasa dışı yollarla getirilip, çalışması sağlanmış bir telefon.

Nescafe656 hocam vatandaşın anlamıyorum demesine rağmen ısrarla imei rapairlicihaz, yurt dışı cihaz, imeisi tamir edilmiş cihaz diye ısrar etmeniz biraz komik olmuş. haha-- giggle~~ Kısaca ithal cihaz değil, yasadışı kaçak getirilmiş ve yasa dışı kayıt ettirilmiş cihaz.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam en basit anlayacağın ifadeyle kaçak cihaz almışsınız, yasal değil yani aldığınız cihaz. Yasa dışı yollarla getirilip, çalışması sağlanmış bir telefon.

Nescafe656 hocam vatandaşın anlamıyorum demesine rağmen ısrarla imei rapairlicihaz, yurt dışı cihaz, imeisi tamir edilmiş cihaz diye ısrar etmeniz biraz komik olmuş. haha-- giggle~~ Kısaca ithal cihaz değil, yasadışı kaçak getirilmiş ve yasa dışı kayıt ettirilmiş cihaz.
Haklısınız hocam. Başka yollardan yurda girmiş deseydim de olurmuş highfive~~

Oyla:

ibrahimklc336

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
8
Delta servise kayıtlı değil ise başka Bir servis imesi atmış bunu bilmesin Türkiye'de ihilatci anlaşmalı çok şirket var
Kutudan delta servis kağıdı çıkmıştı. Başka yerlerden de sorgul

Teşekkür ederim. Yarın iade talebi oluşturacağım. Dikkat etmem bir şey var mı? Gerekçe olarak yasal değil desem bile yeterlidir değil mi? Cepstara nasıl ulaşabilirim

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Kutudan delta servis kağıdı çıkmıştı. Başka yerlerden de sorgul
Teşekkür ederim. Yarın iade talebi oluşturacağım. Dikkat etmem bir şey var mı? Gerekçe olarak yasal değil desem bile yeterlidir değil mi? Cepstara nasıl ulaşabilirim
Hangi siteden almıştınız?

Oyla:
Üst Alt