Yardım İmei sorgulaması başka çıkıyor

ibrahimklc336

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba iyi akşamlar. çok acil bişey danışacağım. İthalatçı garantili olarak 64gb redmi note 8 aldım imei 1 yok imei 2 aratınca 128 gb rom space black cıkıyor. Telefon mor 64 gb rom. Ne yapmalıyım neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz?

ibrahimklc336

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
8
Konuda ithalatçı garantili olduğunu belirtmiştim. Yani ithalatçı da olsa 2 imesini de sorgulattığım zaman asıl telefon çıkmalı değil mi? Normalde biraz ucuz olduğunu biliyorum ithalatçı garantili olduğu zaman. Yaşadığım şey normal, isteyen gitsin 2. imeiyi atsın tarzı bir şey mi bu yaptıkları? Bilgisizliğim için kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Konuda ithalatçı garantili olduğunu belirtmiştim. Yani ithalatçı da olsa 2 imesini de sorgulattığım zaman asıl telefon çıkmalı değil mi? Normalde biraz ucuz olduğunu biliyorum ithalatçı garantili olduğu zaman. Yaşadığım şey normal, isteyen gitsin 2. imeiyi atsın tarzı bir şey mi bu yaptıkları? Bilgisizliğim için kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim.
Yaptıkları şey yasal değil. Muhtemelen telefonunuz garantili de değil çünkü delta garanti bildiğim kadarı ile kaçak telefonlara destek vermiyor. Hepsiburadaya kesinlikle şikayet etmeniz gerekiyor

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Arkadaşlar neden korkarak yazıyorsunuz anlamadım ama bu durumda açıkça yazmamak bir forumdaşımızın çok ciddi zarar görmesine neden olabilir... :@

ibrahimklc336 hocam işin özü Cepstar firması tarafından dolandırılmışsınız ve büyük tehlike altındasınız. Size kaçak bir telefon satmışlar. Hatta diğer kaçakçılardan alsanız bile daha iyi. En azından onlar kullanılmayan bir cihazın IMEI'sini yazarlar. Bu dolandırıcılar mevcut bir cihazın IMEI'sini yazmışlar. Eğer diğer cihaz bir suça karışırsa sizdeki cihazda takılı olan hattın sahibi de çok ciddi problem yaşayacaktır. Garantisi falan da yok. O cihaz mutlaka elinizde patlayacak. Başınızı ağrıtacak.

Hiç düşünmeden, amasız, derhal, hiç beklemeden iade edin.

Hepsiburada'ya şikayetle de kalmayın. Acilen savcılığa da suç duyurusunda bulunun ki ileride siz çok büyük dertlerlere uğraşmak zorunda kalmayın. Diğer IMEI sakat birinde ise hayatınız kayar...

Oyla:
Üst Alt