Alakası yok hocam atılan IMEI operatörün websitesindede desteklendiği söyleniyor.volte destekleyen bir cihazın imei atılırsa geliyor ben öyle yaptım
Allah Allah imeiden mi diyorsunuz hocam ? Bende normalde tuşlu telefonun yapmıştım sonra herkes IMEI dediği için samsung s6nın IMEIsini yükledim vodafone sitesinden baktım destekliyor fakat çalışmıyor yine ama şimdi siz öyle diyince direk aklıma acaba oda xiaomi diye mi çalışıyor hocamHocam ben imei değiştirdim, mi note 10 telefonundan bir imei oluşturup yükledim, şu an voltem de çalışıyor sorunsuz.
Hocam şimdi bende xiaominin a2 lite cihazının imeisinden attım ama yine maalesef olmadı bilginiz olsunHocam ben imei değiştirdim, mi note 10 telefonundan bir imei oluşturup yükledim, şu an voltem de çalışıyor sorunsuz.
Volte ve Vowifi sorunu yaşayan olursa seyranli hocamızın qcn dosyasıyla IMEI repair yaparak çözüme kavuşabilirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar qcn dosyamız burada. bu qcn dosyası ile sorunu çözebilirsiniz. Kaynak göstermek isteyen olursa eğer paylaşırken
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linki kullanabilir. göstermeyenin de canı sağolsun
Deneyen arkadaşlar çözüm oldu ise buraya yazabilir mi ?Volte ve Vowifi sorunu yaşayan olursa seyranli hocamızın qcn dosyasıyla IMEI repair yaparak çözüme kavuşabilir