- Adım
- hasan
- Cihazım
- poco x3 nfc
- Konular
- 5
Güncellemeyi her repair yaptığım telefonda twrp silip ayarladan yapıyorum bir sorun çıkmıyor, bir çok kullanıcıda zaten ayarlardan gümcellemeyi ister, twrpden yapmak dert çünkü tek tek dosya indirmeyi saçma bulan var güncelleme için. İmei repiar yaparken redmi note 10 proda sorunsuz modem ekleyin diyor, kime sorduysam kendiniz modem üretin demedi, siz ilk kez böyle bir şey diyorsunuz ve başımada geldi farklı bir modem dosyası ile telefonun yazılımı baştan aşağı değişti, sorunsuz modem yazılımı buldum öylelikle hata falan olmadı.
Sizin dediğiniz yolu denesem kesin hata yapardım o yüzden zaten 2 gün imei yazdım telefona çünkü redmi note 10 pro tüm modeller gibi imei yazılmıyor, en ufak hatanızda başta yazılımın içine ediyor.
Emin olduğum bir konuda, bilgimi boş yere sorguladım çünkü modem dosyası redmi note 10 proda sizin söylediğiniz gibi değil, diğer modellerde olur ama redmi note 10 proda modem dosyası uyumsuz olursa kesin sorun çıkarıyor telefon, bu yüzden zaten bu modele imei repair farklı yapılır. Kimse söylemiyor modem dosyasını telefondan alın diye herkesin tek dediği sorunsuz modem dosyasını yükleyin, bence siz qpst ile alınan qcn dosyasını karıştırdınız modem dosyasıylaGüncelleme en sorunsuz sıkıntısız twrp den yapılır zaten. Twrp ile attıktan sonra yine twrp den aldığı modem yedeğini flaşlayıp sorunsuz kullanabilir. Telefonda hiçbir şey silinmeden.