Yardım İmei repair

Furkan Tekinşen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
32
Merhabalar, arkadaşlar imei repair işlemi yapmak istiyorum. Eski telefonum mi 9 se de işlemler kulaydı bir kaç kez de yapmıştım. İmei kapanmak üzere.
Baştan sona adımları paylaşır mısınız.
Yani OEM kilidi açılacak, rom yüklenecek gibi.
Benim aklımdan geçen şöyle doğrum muyum.
OEM kilidi açılacak.
Rom yüklenecek.
Pc den imei işlemi yapılacak.
Burda öğrenmek istediğim. Twrp ile imei yedeği alınıp, custom rom yüklediğimde yedeği geri yüklediğim de sorun olacak mı?

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Merhabalar, arkadaşlar imei repair işlemi yapmak istiyorum. Eski telefonum mi 9 se de işlemler kulaydı bir kaç kez de yapmıştım. İmei kapanmak üzere.
Baştan sona adımları paylaşır mısınız.
Yani OEM kilidi açılacak, rom yüklenecek gibi.
Benim aklımdan geçen şöyle doğrum muyum.
OEM kilidi açılacak.
Rom yüklenecek.
Pc den imei işlemi yapılacak.
Burda öğrenmek istediğim. Twrp ile imei yedeği alınıp, custom rom yüklediğimde yedeği geri yüklediğim de sorun olacak mı?
Cihazınız nedir ?

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Üzgünüm ücretsiz halledeceğeniz bir işlem değil ücretli destek almanız şart. Ve twrp ile yedek alsanız dahi imei bilgisi uçacaktır. Cihaz bootlopa düşecektir.

Furkan Tekinşen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
32
Üzgünüm ücretsiz halledeceğeniz bir işlem değil ücretli destek almanız şart. Ve twrp ile yedek alsanız dahi imei bilgisi uçacaktır. Cihaz bootlopa düşecektir.
Hocam zannetmiyorum, direnç işlemini kendimde yapabilirim ücretli destekten kastınız buysa, ama ben telefonun arkasını açmak istemiyorum. Forumda pek göremedim ama youtube vs bir çok anlatım var zaten. Benim merak ettiğim özellikle her rom attığımda imei işlemi yapmak yerine, yedek alıp yedeği geri yükleyebilir miyiz.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Hocam zannetmiyorum, direnç işlemini kendimde yapabilirim ücretli destekten kastınız buysa, ama ben telefonun arkasını açmak istemiyorum. Forumda pek göremedim ama youtube vs bir çok anlatım var zaten. Benim merak ettiğim özellikle her rom attığımda imei işlemi yapmak yerine, yedek alıp yedeği geri yükleyebilir miyiz.
Direnc işlemi yapmadan istediginiz kadar yedek alın imei bilgisi uçacaktır 😊 ve direnç işlemini nasıl yapmayı düsünüyorsunuz gerekli ekipman ve envanteriniz var mı ?

Furkan Tekinşen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
32
Direnc işlemi yapmadan istediginiz kadar yedek alın imei bilgisi uçacaktır 😊 ve direnç işlemini nasıl yapmayı düsünüyorsunuz gerekli ekipman ve envanteriniz var mı ?
Son olarak 2010 yılında teknik işi yapıyordum☺

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12

Furkan Tekinşen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
32
İşinizde usta iseniz bence direnç işlemi yapın hem kendi telefonunuz olduğu için büyük bir incelikle yaparsınız diye düsünüyorum 😁
Diren işlemi sonucunda bazı sorunlar oluşabiliyormuş. Ondan dolayı sıcak bakmıyorum

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Diren işlemi sonucunda bazı sorunlar oluşabiliyormuş. Ondan dolayı sıcak bakmıyorum
Yani kanaatimce tabiki telefona fiziki müdahale etmek en son işlem ama iyi bir usta eliyle yapılan direnç işleminde şikayet alan bir kullanıcı görmedim. Tamamen ustanın marifeti :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani kanaatimce tabiki telefona fiziki müdahale etmek en son işlem ama iyi bir usta eliyle yapılan direnç işleminde şikayet alan bir kullanıcı görmedim. Tamamen ustanın marifeti :)
Yazılım olarakta dediğim gibi her rom işleminden sonra imei repair yapılması gerekiyor :(

Üst Alt