İpucu IMEI repair yaptırmadan ömürlük kullanım (çift hatlı cihazlar için)

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
kaçıncı döngü, kaç sefer değiştirdiniz, yıl başına mı denk geldi (yeni yıl) yoksa aynı yıl içerisinde 2. 3. sime geçtiğiniz oldu mu
Hocam 4 Haziran'da 1.slota taktım sonra Ekim'de 2.slota taktım. Sonra yılbaşı oldu 2. Ve 1. Slot sıfırlandı. Ben hala 2deyim. Nisanda 1 e taktım. Hala 1deyim. 10 gün kala 2ye takıcam tekrardan 120 gün verirse daha IMEI atmicam bu şekilde kullanıcam eğer vermezse de atarım

@hmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 lite 5g n
Konular
1
45 gün önce simi çıkartmak bana biraz saçma geliyor, çünkü izlediğim video da 3 gün kala diyorlardı.
Ha şunu dersen anlarım 45 gün boyunca tekrar simi aynı yuvaya takma dersen o mantıklı gelir.
Neyse ben 10 gün kalaya hatırlatma yaptım ağustos 21 de diğer yuvaya takcam simi 1 mayısta 120 günlük yasal uyarı geldi.
Daha sonra en az iki ay sonra çıkartıp tekrar ilk yuvaya takıp duruma bakcam, eğer konuşulanlar doğru ise tekrar 120 günlük süre vermesi gerekiyor. Buradan yazarım gelişmeleri.
05.08.2022 yani bugün simlerin yuvasını değiştirdim. 25 gün kalmıştı 120 günlük sürenin dolmasına.
İkinci slotta 90 gün kullandıktan sonra tekrar 1.slota simi takıp kullancam bakalım sonucu buradan yazarım.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
05.08.2022 yani bugün simlerin yuvasını değiştirdim. 25 gün kalmıştı 120 günlük sürenin dolmasına.
İkinci slotta 90 gün kullandıktan sonra tekrar 1.slota simi takıp kullancam bakalım sonucu buradan yazarım.
şahsi fikrim bir şey olmayacak...

zaferozkan39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer Özkan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
0
Üşeniyorum simkartı değiştirmeye birinci slot a 1 ay kala, 2. Solata geçtim, 2. Slota bir ay kala aynı slota repair işlemi yaptırdım kullanıyorum, üşeniyorum tak çıkar yapmaya acaba 1. Slot açık mı?

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
Üşeniyorum simkartı değiştirmeye birinci slot a 1 ay kala, 2. Solata geçtim, 2. Slota bir ay kala aynı slota repair işlemi yaptırdım kullanıyorum, üşeniyorum tak çıkar yapmaya acaba 1. Slot açık mı?
hocam günde bir haftada bir değiştirmeyeceksin ki. 120 gün bitmeden 4-5 gün önce değiştirsen yeter. bunun neyine üşeniyorsun? 😊

zaferozkan39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer Özkan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
0
Sende haklısın bilemedim açıkcası repair işlemi yaptırdığım için merak etmiyorum sonucu ama öğrenmek isteyen varsa deneyelim

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13

zaferozkan39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer Özkan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
0
Öğrenmek istiyorum ben açıkçası ve deneyeceğim de
İşyerindeyim akşam eve gidince 1. Slota takıp açık olup olmadığını paylaşırım ve bu senaryonun işleyip işlemediğini hep birlikte öğrenmiş oluruz inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar merak edenler, anlık olarak 30 gün kala Mart ayında çıkarmıştım sim kartı 30 gün kaldı diye mesaj gelmişti. 1. İnci yuvaya taktım ve hat açık ve arama geliyor ve gidiyor. Teori gerçektir bizzat test edilmiş oldu. Hayırlı olsun. Şimdi sim 2 ye geçebilirim. Orada repair işlemim var kafam rahat.

Son düzenleme:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
İşyerindeyim akşam eve gidince 1. Slota takıp açık olup olmadığını paylaşırım ve bu senaryonun işleyip işlemediğini hep birlikte öğrenmiş oluruz inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar merak edenler, anlık olarak 30 gün kala Mart ayında çıkarmıştım sim kartı 30 gün kaldı diye mesaj gelmişti. 1. İnci yuvaya taktım ve hat açık ve arama geliyor ve gidiyor. Teori gerçektir bizzat test edilmiş oldu. Hayırlı olsun. Şimdi sim 2 ye geçebilirim. Orada repair işlemim var kafam rahat.
Geçen ayın 11'nde bana da son 30 gün uyarısı geldi bu şekilde bende bi deniyip yazarım buraya

Üst Alt