Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuIMEI repair yaptırmadan ömürlük kullanım (çift hatlı cihazlar için)
Hocam 4 Haziran'da 1.slota taktım sonra Ekim'de 2.slota taktım. Sonra yılbaşı oldu 2. Ve 1. Slot sıfırlandı. Ben hala 2deyim. Nisanda 1 e taktım. Hala 1deyim. 10 gün kala 2ye takıcam tekrardan 120 gün verirse daha IMEI atmicam bu şekilde kullanıcam eğer vermezse de atarım
45 gün önce simi çıkartmak bana biraz saçma geliyor, çünkü izlediğim video da 3 gün kala diyorlardı.
Ha şunu dersen anlarım 45 gün boyunca tekrar simi aynı yuvaya takma dersen o mantıklı gelir.
Neyse ben 10 gün kalaya hatırlatma yaptım ağustos 21 de diğer yuvaya takcam simi 1 mayısta 120 günlük yasal uyarı geldi.
Daha sonra en az iki ay sonra çıkartıp tekrar ilk yuvaya takıp duruma bakcam, eğer konuşulanlar doğru ise tekrar 120 günlük süre vermesi gerekiyor. Buradan yazarım gelişmeleri.
05.08.2022 yani bugün simlerin yuvasını değiştirdim. 25 gün kalmıştı 120 günlük sürenin dolmasına.
İkinci slotta 90 gün kullandıktan sonra tekrar 1.slota simi takıp kullancam bakalım sonucu buradan yazarım.
05.08.2022 yani bugün simlerin yuvasını değiştirdim. 25 gün kalmıştı 120 günlük sürenin dolmasına.
İkinci slotta 90 gün kullandıktan sonra tekrar 1.slota simi takıp kullancam bakalım sonucu buradan yazarım.
Üşeniyorum simkartı değiştirmeye birinci slot a 1 ay kala, 2. Solata geçtim, 2. Slota bir ay kala aynı slota repair işlemi yaptırdım kullanıyorum, üşeniyorum tak çıkar yapmaya acaba 1. Slot açık mı?
Üşeniyorum simkartı değiştirmeye birinci slot a 1 ay kala, 2. Solata geçtim, 2. Slota bir ay kala aynı slota repair işlemi yaptırdım kullanıyorum, üşeniyorum tak çıkar yapmaya acaba 1. Slot açık mı?
İşyerindeyim akşam eve gidince 1. Slota takıp açık olup olmadığını paylaşırım ve bu senaryonun işleyip işlemediğini hep birlikte öğrenmiş oluruz inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet arkadaşlar merak edenler, anlık olarak 30 gün kala Mart ayında çıkarmıştım sim kartı 30 gün kaldı diye mesaj gelmişti. 1. İnci yuvaya taktım ve hat açık ve arama geliyor ve gidiyor. Teori gerçektir bizzat test edilmiş oldu. Hayırlı olsun. Şimdi sim 2 ye geçebilirim. Orada repair işlemim var kafam rahat.
İşyerindeyim akşam eve gidince 1. Slota takıp açık olup olmadığını paylaşırım ve bu senaryonun işleyip işlemediğini hep birlikte öğrenmiş oluruz inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet arkadaşlar merak edenler, anlık olarak 30 gün kala Mart ayında çıkarmıştım sim kartı 30 gün kaldı diye mesaj gelmişti. 1. İnci yuvaya taktım ve hat açık ve arama geliyor ve gidiyor. Teori gerçektir bizzat test edilmiş oldu. Hayırlı olsun. Şimdi sim 2 ye geçebilirim. Orada repair işlemim var kafam rahat.