- Adım
- Mert
- Cihazım
- Galaxy S10e
- Meslek
- serbest
- Konular
- 17
şşşttt... sessiz olalım fazla dillendirmeyelim...Aynısı olacak kesin, sistemin bug ini bulduk
şşşttt... sessiz olalım fazla dillendirmeyelim...Aynısı olacak kesin, sistemin bug ini bulduk
İşyerindeyim akşam eve gidince 1. Slota takıp açık olup olmadığını paylaşırım ve bu senaryonun işleyip işlemediğini hep birlikte öğrenmiş oluruz inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet arkadaşlar merak edenler, anlık olarak 30 gün kala Mart ayında çıkarmıştım sim kartı 30 gün kaldı diye mesaj gelmişti. 1. İnci yuvaya taktım ve hat açık ve arama geliyor ve gidiyor. Teori gerçektir bizzat test edilmiş oldu. Hayırlı olsun. Şimdi sim 2 ye geçebilirim. Orada repair işlemim var kafam rahat.
yani bir kaç ay boşta kalınca o imei tekrar mı açılıyor. tuhaf. ama zannımca bu olay ne kadar yaygın olmaya başlarsa onlar da o kadar erken bu sorunu çözer ve açığı kapatırlarİşyerindeyim akşam eve gidince 1. Slota takıp açık olup olmadığını paylaşırım ve bu senaryonun işleyip işlemediğini hep birlikte öğrenmiş oluruz inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet arkadaşlar merak edenler, anlık olarak 30 gün kala Mart ayında çıkarmıştım sim kartı 30 gün kaldı diye mesaj gelmişti. 1. İnci yuvaya taktım ve hat açık ve arama geliyor ve gidiyor. Teori gerçektir bizzat test edilmiş oldu. Hayırlı olsun. Şimdi sim 2 ye geçebilirim. Orada repair işlemim var kafam rahat.
Sanmam hocam kapatmazlar turistler için pandemi kurallarını bile deldiler,Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani bir kaç ay boşta kalınca o imei tekrar mı açılıyor. tuhaf. ama zannımca bu olay ne kadar yaygın olmaya başlarsa onlar da o kadar erken bu sorunu çözer ve açığı kapatırlar![]()
Kesin sıfırlanıyor.. Konuyu da doğru anlamışsınızBirde yılbaşında kesin ve kesin 2 simde süreleri sıfırlanıyor mu ?
Sanki birisi yazmıstı ,süre sıfrlanması olmadı ,yılbaşından 1 ay sonra falan imei kapandı diye.
Yılbaşına girmeden acaba sıfırlanması için bir iki gün başka cihaza mı takmak gerek simi ? Bilgisi olan var mı ?
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani 1 2 gün kala sim başka cihaza mı takmam lazım.yoksa kendiliğinden mevcut telefonda da kalsa gelir mi ,orayı anlayamadım..Kesin sıfırlanıyor.. Konuyu da doğru anlamışsınız
Kendiliğinden oluyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam da gören aydınlatsın biziYani 1 2 gün kala sim başka cihaza mı takmam lazım.yoksa kendiliğinden mevcut telefonda da kalsa gelir mi ,orayı anlayamadım..
sıfırlanma işi 100de 100 oluyor başka cihaza takmaya gerek yok sim kartın yerini değişip görürsün ve bunun dünya kadar bileni göreni yaşayanı var... ama bu bahsi geçen konuyu yaşayan az kişi var ama herkes denemeye başladı... deneyip görmek gerek.Birde yılbaşında kesin ve kesin 2 simde süreleri sıfırlanıyor mu ?
Sanki birisi yazmıstı ,süre sıfrlanması olmadı ,yılbaşından 1 ay sonra falan imei kapandı diye.
Yılbaşına girmeden acaba sıfırlanması için bir iki gün başka cihaza mı takmak gerek simi ? Bilgisi olan var mı ?