Sohbet IMEI atmak için direnç değişimi yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
hocam aslinda tam sizlik telefon 6.8inc
bende almayi planliyorum böbreği sattıktan sonra
Samsung almayı asla düşünmüyorum, düşünsem bile, benim böbrek yaş'tan dolayı bir işe yaramaz kidrunk~~

Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Skorpi sayın abim; realme GT2 Pro düşünmez misin? telefonun fiyatı aşırı derece düşük. Snapdragon 8 gen 1, LTPO2 amoled 526 ppi ekran, 65 Watt hızlı şarj, çift hoparlör. geçen senenin amiral gemisi telefon. 13 bin TL 8/128

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Skorpi sayın abim; realme GT2 Pro düşünmez misin? telefonun fiyatı aşırı derece düşük. Snapdragon 8 gen 1, LTPO2 amoled 526 ppi ekran, 65 Watt hızlı şarj, çift hoparlör. geçen senenin amiral gemisi telefon. 13 bin TL 8/128

Garantili, kayıtlı almayı düşünen, direnç ve IMEI değişiminden çekinenler için kaçırılmaz fırsat bence hocam. Bu özellikler için ülkemiz şartlarında fiyat çok çok iyi. Az çok telefon ithalatı için yürürlükteki rejimi de bilen biri olarak vergileri ve masrafları da değerlendirmeye alıyorum ve telefonun fiyatı inanılmaz derecede mantıklı geliyor. Bu donanım, özellikler için bedavadan hallice desem yeri.

Bunlardan bağımsız düşünülüyorsa yani garanti, kayıt vs önemli değil, bir şekilde ben hallederim, teknolojiden anlarım diyenler için ise Realme'ye 13k vermek bence pek akıl karı değil. Sonuç olarak 8gen1eski nesil bir işlemci. Benim gibi mi9 kullanıp da (hatta genişletelim Mi0 serisi ve SD865 kullananları da dahil edelim) Sd888 ve 8gen1 sorunları nedeniyle yıllarca beklemde kalan veya idarelik orta segmente geçenlerin bekleyişlerini sonlandırmalarını gerektirecek düzeyde bir telefon değil.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Biraz önce yönetimde ki hocalarımızla aynı cihazı değerlendirdik ve Sayın cantara hocamın da dediği gibi, mevcut cihazınızda bir sorun olmadığı takdirde, yeni ve bilinmeyen maceralara girmek pek akıllıca değil...Mi13 Pro radarımda ve bana göz kırpıyor ama bu direnç olayı bana mesafeli kalmamı söylüyor....önümüzdeki yaz yeniden değerlendirme yaparım belki de, teşekkürler hocam

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Elimde x3pro 256gb var. Dirençli ve çift imei kullanabiliyorum. Hiç sorun yaşamadım. Ustası iyiyse dirençte korkulacak bir durum yok. Yazılımı para etmeyen markalara yurt içi diye tonla para vermektense ya böyle bir cihaz alacağız yada paraya kıyıp iphone. Artık her cihaz güçlü. Yazılım yoksa her cihaz kasıp donuyor.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Skorpi umarım gönlüne göre bir telefon alırsın abicim. ☺️

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Elimde x3pro 256gb var. Dirençli ve çift imei kullanabiliyorum. Hiç sorun yaşamadım. Ustası iyiyse dirençte korkulacak bir durum yok. Yazılımı para etmeyen markalara yurt içi diye tonla para vermektense ya böyle bir cihaz alacağız yada paraya kıyıp iphone. Artık her cihaz güçlü. Yazılım yoksa her cihaz kasıp donuyor.
Hocam, sizin cihaz dandik ÇİN malı, ben ise daha az dandiği olan Mi13 Pro dan bahsediyorum:D

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam, sizin cihaz dandik ÇİN malı, ben ise daha az dandiği olan Mi13 Pro dan bahsediyorum:D

Doğru dediniz. Emekli olsak bizde alırız ( zam üstüne zam alıyor emekliler :D ) ama biz anca dandik çin malı alabildik. Bozulsa da önemli değil, takoz niyetine kullanırım. x3pro kalın zaten facepalm~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi umarım gönlüne göre bir telefon alırsın abicim. ☺️
Ben Max3 e aşığım, yerini kolay kolay kimse dolduramaz gibime geliyor....6.9 inch den daha aşağı olanı kullanmak beni zorlar...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Doğru dediniz. Emekli olsak bizde alırız ( zam üstüne zam alıyor emekliler :D ) ama biz anca dandik çin malı alabildik. Bozulsa da önemli değil, takoz niyetine kullanırım. x3pro kalın zaten facepalm~~
Sevgili hocam, sizin cihaz Max3 yanında amiral gemisi cihaz sayılır, işte tam da emekli olmamızdan dolayı, kılı kırk yarmak zorundayız....sizi tanıdığımdan bu yana en az 10 cihaz değiştirdiniz diye hatırlıyorum....ben ise Xiaomi hayatıma Max 2 ile başladım, 3 ile devam ediyorum

Üst Alt