- Adım
- İlyasgrbz
- Cihazım
- Xiaomi mi 9 SE
- Konular
- 5
fastboot modunda mi flash tool ile global rom yüklerken seçenek değiştirmediğim için kapandı acılmıyor.
Bildiğim kadarıyla boot kilidi açmanın yolu yok şöyle bir şey var yetkili hesabı atlama ile eng rom kurup( eng romda boot kilidi vs devre dışı kalır )fastboot modunda mi flash tool ile global rom yüklerken seçenek değiştirmediğim için kapandı acılmıyor.
Bootloader kilidi açma yolu çıktı hocam, şu anda bu cihazların bootloader kilidi açılıyor.Bildiğim kadarıyla boot kilidi açmanın yolu yok şöyle bir şey var yetkili hesabı atlama ile eng rom kurup( eng romda boot kilidi vs devre dışı kalır )
stock IMEI yedeğini eng rom atınca restore yapıp tekrar aynı yöntemle global Roma geçip açmak için başvuru yapabilirsiniz
Biliyorum ama kendisinin yapabileceği birşey değil diye biliyorum bu yüzden kendisinin yapabileceği yolu yazdım ben hocam IMEiler kapalı ise ücretli destek istemeli düşüncemBootloader kilidi açma yolu çıktı hocam, şu anda bu cihazların bootloader kilidi açılıyor.
Nasıl çözüldü ustamMerhaba aynı sorun bende vardı 10 dk lık işlemle yazılım ile çözüldü çok beklemiştim...
Chimera tool sahibi olan bir telefoncu bulursanız halledecektir.Nasıl çözüldü ustam