Soru İMEİ Atılmış Note 7 Alan Var mı? O

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Evet arkadaşlar facede sahibindende imei atilmiş cihaz alan varmı? 1350 tl gibi fiyata satılıyor kendi 8 litemi 1500e satıp note 7 almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz alınırmı sizce? Birde sizce mavi rengimi güzel kırmızı mı?

S

Silinen üye 107783

Guest
Evet arkadaşlar facede sahibindende imei atilmiş cihaz alan varmı? 1350 tl gibi fiyata satılıyor kendi 8 litemi 1500e satıp note 7 almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz alınırmı sizce? Birde sizce mavi rengimi güzel kırmızı mı?

Renk tercihi tamamen sana kalmış bir durum hocam. Ama daha önce IMEI atılmış bir cihaz alıp, satmış biri olarak söyleyebileceğim tek şey ciddi anlamda zarar ediyorsun. O yüzden bütçen uygunsa Xiaomi Türkiye garantili olarak al.

Oyla:

NAGİSA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih Alp Ac
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Kırmızı rengi açık ara daha iyi.

Oyla:

NAGİSA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih Alp Ac
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Renkler ve zevkler tartışılmaz o telefonun pembemsi mor bir renginde var bana göre o eniyisi ben biraz daha açık feminem tonları seviyorum. Pembe mor rose Gold lila.

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Renkler ve zevkler tartışılmaz o telefonun pembemsi mor bir renginde var bana göre o eniyisi ben biraz daha açık feminem tonları seviyorum. Pembe mor rose Gold lila.
Haklısınız renkler tartışılmaz. Bende mavinin mora doğru dönmesini sevdim. Mavi rengi tercih ettim.

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
1300 / 1400 bandında bir kampanya vardı Note 7 de. Bitmedi ise bir bakayım link atarım.

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Evet ben aldım ve sattım da daha yeni bu günkü usd kuru ile 950 ye aldığımı 600 e sattım 3 yıl cıncık gibi kullandım (telefoncu 500tl vermişti). Ha bu nasib işi her zaman kedi pilav yemeyebilir. Ve yine 2 aylık bir tereddütten sonra RN7 4*64 IMEI kayıtlı aldım. Ve alanlar da hala var. Tercih meselesi. Yani doğru garantili ile en az 500-600 fark verebiliyorsanız satışta daha rahat edersiniz ama kullanım alışkanlığı çok önemli.

Oyla:

tgnsrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nusret
Cihazım
moonphone
Konular
3
1300 / 1400 bandında bir kampanya vardı Note 7 de. Bitmedi ise bir bakayım link atarım.

Bu telefon Redmi Note 7 degil. Redmi 7 sadece. Note 7'nin 32 GB'lik versiyonuda bulunmamaktadir diye biliyorum. Dikkatli olmakta fayda var. Yes~~

Oyla:

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
IMEI atılmış telefon tabiki alınabilir. Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum. Şu an da redmi note 7 var. Memnunum

Oyla:
Üst Alt