Soru İMEİ Atılmış Note 7 Alan Var mı? O

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Evet arkadaşlar facede sahibindende imei atilmiş cihaz alan varmı? 1350 tl gibi fiyata satılıyor kendi 8 litemi 1500e satıp note 7 almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz alınırmı sizce? Birde sizce mavi rengimi güzel kırmızı mı?

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
metin55k kardeşim, yaklaşık 6-7 yıldır imei atılmış cihazlar kullanıyorum. ve bugüne kadar da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şu an kullandığım mi9t ve redmi note 7 de aynı şekilde. bugüne kadar ne bir sıkıntı yaşadım ne de bir problem.
Bazı arkadaşlar zarar ediyorsun demişte, misal 1350₺ ye aldığın telefonu zaten 1800₺ ye satamazsın ve bugün bu şekilde 1350₺ ye aldığın bir cihaz haliyle cihazın garantili fiyatı ve bu şekilde satanların fiyatının düşmesiyle de senin elindeki cihazın da satış fiyatı düşecektir en normal haliyle. ve bu durum sadece xiaomi cihazları için geçerli değil. Yine misal olarak bugün 6000₺ küsür liraya aldığın bir samsung cihazını yarın satayım desen 4000₺ ye gidiyor, bu işler böyle.
Yukarıda da söylediğim gibi 6-7 yıldır bir sıkıntı yaşamadım şahsım olarak. bana soranlarada şiddetle imei atılı telefon öneriyorum. bir cihazı 1300 - 1350₺ bandında alabiliyorsam tutupta garantili diye 500-600₺ fark ödemem... Sahi garanti neydi??? Elinden düşürüp kasasını yada ekranını kırdığında/çatlattığında garantiye giriyor mu... tabii ki HAYIR. Peki herhangi bir şekilde cihazda bir arıza oluştuğunda ( Xiaomi, samsung, huawei, htc, sony, lg) hangi servis olursa olsun, ucunda mutlaka kullanıcı hatası deyip sana kilitliyor mu ücretini??? her halükarda... EEEEE; sen söyle şimdi, her türlü parasını ödedikten sonra neden garantili cihaza fazladan para ödeyeyim... Sitemizde (www.miuiturkiye.net / forum.miuiturkiye.net) yılalrdır kendini kanıtlamış cihaz satan kardeşlerimiz/arkadaşlarımız var ve bu sitedeki çoğu adminimiz/kullanıcı kardeşlerimiz cihazlarını bu şekilde kullanıyorlar.

Kısacası bu kardeşim... Gerisi sana kalmış... (Ve dipnot olarak ta şunu belirtmek istiyorum, bu işler tamamen şans işidir. Kimisi hiçbir sıkıntı yaşamaz, kimisi de sorunlarla boğuşur ve yineliyorum bu sadece Xiaomi için geçerli değil. (Geçen sene bir arkadaşım Pupa firmasından iphone 8 plus aldı, Allah'tan kutuyu orda açtırdı. Kutudan arka kapağın alt kısmı tam kapatılmamış ayrık bir 8 plus çıktı.) bir kişide böyle bir sıkıntı oldu diye geri kalan milyonlarca kişide de aynı problem olacak değil...
reis çok güzel yazmışın eline sağlık note 7 ile mi9t kıyaslarsan ikisi hakkında yorum alabilirmiyim ilk önceliğim 9t ama bütçemi aşıyor fırsatcılarda dolar düstügü halde düsürmüyor mi8 se ve note 7 arasında kalıyorum mi9t icinde bütün imkanları zorluyorum

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
reis çok güzel yazmışın eline sağlık note 7 ile mi9t kıyaslarsan ikisi hakkında yorum alabilirmiyim ilk önceliğim 9t ama bütçemi aşıyor fırsatcılarda dolar düstügü halde düsürmüyor mi8 se ve note 7 arasında kalıyorum mi9t icinde bütün imkanları zorluyorum

Şöyle ki benim alışveriş yaptığım arkadaşlarda note 7 1300-1350₺ / mi9t 64 gb 2150₺ / mi9t 128 gb 1300-1350₺ bandında. kıyaslama dersen mi9t harika bir cihaz kardeşim. her türlü memnunum cihazdan. note 7 de güzel ama mi9t nin amoled ekranı, ekrandan parmak izi okuyucusu ve pop-up kamerası, çentiksiz tam ekranı ve bütün bunların yanında 4000mah bataryası. cihaz her yönü ile bana göre mükemmel.

Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Şöyle ki benim alışveriş yaptığım arkadaşlarda note 7 1300-1350₺ / mi9t 64 gb 2150₺ / mi9t 128 gb 1300-1350₺ bandında. kıyaslama dersen mi9t harika bir cihaz kardeşim. her türlü memnunum cihazdan. note 7 de güzel ama mi9t nin amoled ekranı, ekrandan parmak izi okuyucusu ve pop-up kamerası, çentiksiz tam ekranı ve bütün bunların yanında 4000mah bataryası. cihaz her yönü ile bana göre mükemmel.
kimden alıyorsun reia peki sence note 7 mi mi8 se mi desem eğee bütçeyi arttırırsam öncelik 9t gerçekten cok iyi bir model sende sözlerinle bunu onayladın

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
kimden alıyorsun reia peki sence note 7 mi mi8 se mi desem eğee bütçeyi arttırırsam öncelik 9t gerçekten cok iyi bir model sende sözlerinle bunu onayladın

mi8se ve note 7 arasında bir tercih yapacak olsaydım bu note 7 den yana olurdu. hem yeni bir cihaz, hem çok satılan/kullanılan bir cihaz, hemde rom, twrp vs gibi konularda daha çok geliştirme yapılan ve desteği çok olan bir telefon...

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Hocam her türlü serisi.

Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
mi8se ve note 7 arasında bir tercih yapacak olsaydım bu note 7 den yana olurdu. hem yeni bir cihaz, hem çok satılan/kullanılan bir cihaz, hemde rom, twrp vs gibi konularda daha çok geliştirme yapılan ve desteği çok olan bir telefon...
Anladım hocam suan 8 lite kullanıyorum oda sd660 bu cihaza üvey evlat muamelesi gösteriliyor gibi gcamı sıkıntılı geliştiriciler varsa yoksa note 5-6-7de çalısıyor mi8 se amoled hdr 710 işlemci ama ne bileyim oda mi8 lite gibi üvey evlat muamelesi görsün istemem
Hocam her türlü serisi.
hocam suan mi8 lite kullanıyorum eğer mi geçersem amoled hdr ekran 710 işlemci olarak artış sağlayacağım note 7 geçersem sade pil ve kulaklık girişi artışı sağlıcağım gibi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Anladım hocam suan 8 lite kullanıyorum oda sd660 bu cihaza üvey evlat muamelesi gösteriliyor gibi gcamı sıkıntılı geliştiriciler varsa yoksa note 5-6-7de çalısıyor mi8 se amoled hdr 710 işlemci ama ne bileyim oda mi8 lite gibi üvey evlat muamelesi görsün istemem
hocam suan mi8 lite kullanıyorum eğer mi geçersem amoled hdr ekran 710 işlemci olarak artış sağlayacağım note 7 geçersem sade pil ve kulaklık girişi artışı sağlıcağım gibi

Hiç bir markanin Lite serisini almayın hocam. Takdir ve para sizin...

Oyla:
Üst Alt