Soru İMEİ Atılmış Note 7 Alan Var mı? O

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Evet arkadaşlar facede sahibindende imei atilmiş cihaz alan varmı? 1350 tl gibi fiyata satılıyor kendi 8 litemi 1500e satıp note 7 almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz alınırmı sizce? Birde sizce mavi rengimi güzel kırmızı mı?

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Bir kaç kişi daha fikrini belirtebilir mi?

Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Cancanli renkleri sevmedigim icin carbon black aldim. Cihaza uyumlu gcam var fakat cok stabil calistigi soylenemez.
Hocam sen iki cihazıda kullandın madem birkaç soru yüceltmek istiyorum. Şuan Note 7 ve Mi8 se arasında kalsan hangisini alırdın mi8 lite kullansan birde bütün sartları zorlayıp 9t zorlayıp olmasaydı ne yapardın tercihini hangisinden yana kullanırdın? Note 7 aklımı çeliyor ama daha iyisini almak istiyorum 9t nin çerçevesiz olması hosuma gidiyor ama zorlayamazsam sence 8 semi? Note 7mi?

Oyla:

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Hocam sen iki cihazıda kullandın madem birkaç soru yüceltmek istiyorum. Şuan Note 7 ve Mi8 se arasında kalsan hangisini alırdın mi8 lite kullansan birde bütün sartları zorlayıp 9t zorlayıp olmasaydı ne yapardın tercihini hangisinden yana kullanırdın? Note 7 aklımı çeliyor ama daha iyisini almak istiyorum 9t nin çerçevesiz olması hosuma gidiyor ama zorlayamazsam sence 8 semi? Note 7mi?
Mi8 SE bir cok anlamda daha ustun bir cihaz. Acikcasi ben ikisi arasinda 8 SE oneririm.

Oyla:

cdenizs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
Ruby
Konular
4
Ben kullanan biri olarak 300-400 TL(suanki fark) tavsiye etmiyorum şebeke çekimi berbat oluyor. Kendim farklı bir imei atıp denemek istiyorum henuz çözemedim olayı ama deniyorum. Zaten imei atılmadan uzun bir sure kullnabilirsin

Oyla:

Hatlbo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Rmn7
Konular
0
hocam kimden aldınız satıcı olarak birde sorun oluyormu bazıları diyor imei çaktırılmıs modellerde 4g ve pilde sorun vae diyorlarmıs bütçemi 2000 çekersem mi9t almayı düşünüyorum cihazdan memmunmusunuz pil kamera arayüz olarak hangi sürüm kullanıyorsunuz
Sahibindende turan GSM var ordan aldım memnunum global romlu aldım daha dün güncelleme geldi 10.3.10 guncelledim pil performansı biraz daha iyileşti ama açıkçası 4000 mah bataryaya göre yine biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum pil dışında herşeyiyle çok güzel kamerasida gayet iyi fp olarak tavsiyemdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şebeke çekimi olarak harika tavsiye etmeyenler sanırım aldıkları yerlerle alakalı benim aldığımda orijinalden farkı yok

Oyla:

cdenizs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
Ruby
Konular
4
Sahibindende turan GSM var ordan aldım memnunum global romlu aldım daha dün güncelleme geldi 10.3.10 guncelledim pil performansı biraz daha iyileşti ama açıkçası 4000 mah bataryaya göre yine biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum pil dışında herşeyiyle çok güzel kamerasida gayet iyi fp olarak tavsiyemdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şebeke çekimi olarak harika tavsiye etmeyenler sanırım aldıkları yerlerle alakalı benim aldığımda orijinalden farkı yok

Hocam IMEI sorgulama da clhaz modeli ne cikiyor

Oyla:

kinqne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5x
Konular
0
IMEI atılmış note 7 adım tek sorunu tek hatlı kullanıyorsun onun dışında herşeyi birebir ayni

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Evet arkadaşlar facede sahibindende imei atilmiş cihaz alan varmı? 1350 tl gibi fiyata satılıyor kendi 8 litemi 1500e satıp note 7 almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz alınırmı sizce? Birde sizce mavi rengimi güzel kırmızı mı?

metin55k kardeşim, yaklaşık 6-7 yıldır imei atılmış cihazlar kullanıyorum. ve bugüne kadar da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şu an kullandığım mi9t ve redmi note 7 de aynı şekilde. bugüne kadar ne bir sıkıntı yaşadım ne de bir problem.
Bazı arkadaşlar zarar ediyorsun demişte, misal 1350₺ ye aldığın telefonu zaten 1800₺ ye satamazsın ve bugün bu şekilde 1350₺ ye aldığın bir cihaz haliyle cihazın garantili fiyatı ve bu şekilde satanların fiyatının düşmesiyle de senin elindeki cihazın da satış fiyatı düşecektir en normal haliyle. ve bu durum sadece xiaomi cihazları için geçerli değil. Yine misal olarak bugün 6000₺ küsür liraya aldığın bir samsung cihazını yarın satayım desen 4000₺ ye gidiyor, bu işler böyle.
Yukarıda da söylediğim gibi 6-7 yıldır bir sıkıntı yaşamadım şahsım olarak. bana soranlarada şiddetle imei atılı telefon öneriyorum. bir cihazı 1300 - 1350₺ bandında alabiliyorsam tutupta garantili diye 500-600₺ fark ödemem... Sahi garanti neydi??? Elinden düşürüp kasasını yada ekranını kırdığında/çatlattığında garantiye giriyor mu... tabii ki HAYIR. Peki herhangi bir şekilde cihazda bir arıza oluştuğunda ( Xiaomi, samsung, huawei, htc, sony, lg) hangi servis olursa olsun, ucunda mutlaka kullanıcı hatası deyip sana kilitliyor mu ücretini??? her halükarda... EEEEE; sen söyle şimdi, her türlü parasını ödedikten sonra neden garantili cihaza fazladan para ödeyeyim... Sitemizde (www.miuiturkiye.net / forum.miuiturkiye.net) yılalrdır kendini kanıtlamış cihaz satan kardeşlerimiz/arkadaşlarımız var ve bu sitedeki çoğu adminimiz/kullanıcı kardeşlerimiz cihazlarını bu şekilde kullanıyorlar.

Kısacası bu kardeşim... Gerisi sana kalmış... (Ve dipnot olarak ta şunu belirtmek istiyorum, bu işler tamamen şans işidir. Kimisi hiçbir sıkıntı yaşamaz, kimisi de sorunlarla boğuşur ve yineliyorum bu sadece Xiaomi için geçerli değil. (Geçen sene bir arkadaşım Pupa firmasından iphone 8 plus aldı, Allah'tan kutuyu orda açtırdı. Kutudan arka kapağın alt kısmı tam kapatılmamış ayrık bir 8 plus çıktı.) bir kişide böyle bir sıkıntı oldu diye geri kalan milyonlarca kişide de aynı problem olacak değil...

Oyla:
Üst Alt