Çift RSA korumalı cihazlarda imei tamiri mümkün değildir.RedmiNote 10 pro 128 gb imei atılması mümkün mü?
Çift RSA var deniliyor.
sao bro. Abim alacaktı son anda iptal ettidim.Çift RSA korumalı cihazlarda imei tamiri mümkün değildir.
Açıkçası cihaz kullanımında pek profesyonel değilim. Bilmeyen birinin yönlendirmelerle yapabileceği bişey midir? Teşekkürler.Redmi note 10s cihazlar bl kilidi açmadan imei tamiri oluyor ben bl kilidini imeiden sonra açtım sonra Endonezya romunu yükledim süper oldu en ufak bir sıkıntı olmadı Endonezya romunu tek geçerim
Aynen katılıyorum bende endonezya romunu kullanıyorum sorunsuz.Redmi note 10s cihazlar bl kilidi açmadan imei tamiri oluyor ben bl kilidini imeiden sonra açtım sonra Endonezya romunu yükledim süper oldu en ufak bir sıkıntı olmadı Endonezya romunu tek geçerim
Meerhaba Bootloader kilidini burdan ulaşıp açabilirsinizBende de redmi note 10s var. İmei tamirini ücretli onarımlar kısmından yaptırdım. Cihaza bir kaç tane uygulama güncellemesi geldi. Yaptım sorun olmadı. BL kilidi kapalı. Onu açmam gerekir mi? Eğer gerekiyorsa nereden açabilirim? Yönlendirebilirseniz sevinirim. Keyifli Forumlar...
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Keyifli forumlar dilerim...Aynen katılıyorum bende endonezya romunu kullanıyorum sorunsuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Meerhaba Bootloader kilidini burdan ulaşıp açabilirsiniz
Rehber - Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma
Bootloader rom recovery işleriyle uğraşmıyacaksanız gerek yoktur.zaten rom ve recovery şu anada mevcut değil
Merhaba güncelleme yapmayla gitmez.bootloader kilidi açıksa kapalıysa resmi rom yüklemeyle gitmezArkadaşlar bu Note 10S için hala twrp çıkmadı mı ? Note 10s var bende malum yolla kayıtlı ama güncelleme yapmaya korkuyorum