- Adım
- Haktaner
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 28
Estağfurullah hocamHaktanerk hocam sende uzmansin bayagi maasallah.... Bana da kilit tusu daha rahat geliyor![]()
Estağfurullah hocamHaktanerk hocam sende uzmansin bayagi maasallah.... Bana da kilit tusu daha rahat geliyor![]()
Hocam bir düzeltme geçeyim kızılötesinin yanında olan şey ikinci gürültü engelleyici mikrofon. Proximity sensör ise kameranın üstünde ahize var ya ahizenin en sağına baktığınız zaman toplu iğne başı kadar cam bir kısım var orası proximity sensör. Çalışması ile ilgili sıkıntı da ortada değil de biraz sağda olmasından kaynaklanıyor. Telefonla konuşurken telefonu biraz önde tutarsanız sorun yaşamazsınız. Ben de öyle yapıyorum![]()
Hocam parmağınızı vs götürüyor iseniz algılamayabiliyor. Avuç içi ile vs test ederseniz dediğim yerden de algılıyorHocam yanılıyor olabilirsiniz kendi içerisinden sensör testi yaptığımda ve 3.parti uygulamarla test yaptığımda hep dediğim kısmı algılıyorlar. Şuan sizin dediğiniz yer için test yaptım sensörler tepki vermiyor ama o dediğim yere elimi götürdüğümde fark ediyor.
Hocam parmağınızı vs götürüyor iseniz algılamayabiliyor. Avuç içi ile vs test ederseniz dediğim yerden de algılıyor
Donanım testi ile yapıyorum hocam benim dediğim yeri algılıyor benim telefonYok hocam bu konuda ısrar edeceğim şimdi tekrar tekrar denedim orayı algılıyor. Parmak, avuç içi,obje hepsini denedim orasını algılıyor. Rica etsem bir daha kontrol eder misiniz bir program veya kendi donanım testi ile ?
Donanım testi ile yapıyorum hocam benim dediğim yeri algılıyor benim telefon. Ayrıca sizin dediğiniz yerde olması biraz mantıksız değil mi sonuçta telefonun ön yüzünü kulağımıza koyuyoruz
Donanımsal bir sorun olmadıkça halledilir hocam sıkıntı etmeyinEvet bana da mantıksız geldi ama öyle. Telefonun ekranında avucumu gezdirirsem yüzeysel algılıyor ara ara ama dediğiniz yere dokunduğumda tepki alamıyorum veya ekranda herhangi bir yerde özel olarak tepki alamıyorum. Dediğim yerde ise çok ince bir şekilde parmağımı koysam bile algılıyor veya toplu iğne koysam bile algılıyor. Ne garip iştir çözemedim ben. Mi Note 10'da da ilk zamanlarda bu sorun varmış güncellemeyle çözülmüş, umarım çözülür.