Sohbet İlk İzlenimlerim - Kullanıcı Yorumu

oktay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Redmi s2
Konular
4
Arkadaşlar telefon bugün geldi.İlk izlenimlerimi telefon çok hosuma gıttı.Kamera cok iyi.Ozellikle on kamera benı etkıledı.Bazı Arkadaslarda wifi cekım gucu sıkıntısı oldugunu duymustum bende herhnagı bir sıkıntı yok ve mor renk gercekten cok guzel fakat parmak izi bırakıyo benım ıcın onemlı degıl kılıfla kullanacagım ıcın.Aramada kulagıma tutunca ekran kapanıyor.bazı Arkadaslarda bu sorun da vardı.Allaha şükür sıkıntı cıkmadı ınsallah daha da cıkmaz.

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Arkadaşlar telefon bugün geldi.İlk izlenimlerimi telefon çok hosuma gıttı.Kamera cok iyi.Ozellikle on kamera benı etkıledı.Bazı Arkadaslarda wifi cekım gucu sıkıntısı oldugunu duymustum bende herhnagı bir sıkıntı yok ve mor renk gercekten cok guzel fakat parmak izi bırakıyo benım ıcın onemlı degıl kılıfla kullanacagım ıcın.Aramada kulagıma tutunca ekran kapanıyor.bazı Arkadaslarda bu sorun da vardı.Allaha şükür sıkıntı cıkmadı ınsallah daha da cıkmaz.
Hayırlı olsun hocam. Benim sorum cihaz evofone garantili olarak mı geldi Hepsiburada dan aldınız diye biliyorum yoksa GENPA garantili mı geldi? Ve de bir ısınma sorunu yaşıyor musunuz? Teşekkürler

oktay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Redmi s2
Konular
4
Hayırlı olsun hocam. Benim sorum cihaz evofone garantili olarak mı geldi Hepsiburada dan aldınız diye biliyorum yoksa GENPA garantili mı geldi? Ve de bir ısınma sorunu yaşıyor musunuz? Teşekkürler
Genpa garantili geldi hocam. Xiaomi turkıye garantili oldugu ıcın cok takılmadım. evofone garantılı olması ıcın magazadan yada evofone dan almak gerekıyor.ama onun da fıyatlar yuksek olacaktır.evofone'a sordugumda evofone'dan alırsanız genpa garantili artı evofone garantılı oluyormus.ısınma sorunu yasamadım gerci cok bırsey yapmadım ama kullandıkça yazarım yıne.

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Arkadaşlar bu yakınlık sensörü verem etti kafasına göre takılıyor bazen algılıyor bazen algılamıyor yeri tam olarak neresi

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Genpa garantili geldi hocam. Xiaomi turkıye garantili oldugu ıcın cok takılmadım. evofone garantılı olması ıcın magazadan yada evofone dan almak gerekıyor.ama onun da fıyatlar yuksek olacaktır.evofone'a sordugumda evofone'dan alırsanız genpa garantili artı evofone garantılı oluyormus.ısınma sorunu yasamadım gerci cok bırsey yapmadım ama kullandıkça yazarım yıne.
Hocam forumda okuduğum kadarıyla edge kıvrımlı ekranlı Xiaomi telefonlarda kıvrım olan ekran kısmında bir hassasiyet sorunu yaşanıyor. Siz hiçbir hassasiyet sorunu fark ettiniz mi? Algılamada bir zorluk yaşıyor mu telefon? Genelde klavye kullanırken hissettiklerini belirtmişler. Teşekkürler :)

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Hediye olarak aldım. Birkaç gün test ettim. Siyah rengi seçmiştim. Gayet güzel.

Kamerası güzel, ama daha iyi şeyler bekliyorsanız Ultracam kurun. Rootsuz sadece APK indirip kurabilirsiniz. Gcam'in bir versiyonu gibi düşünebilirsiniz. Fotoğraf kalitesi çok artıyor. Muhtemelen iPhone 11 Pro Max ile kıyaslayabileceğiniz fotoğraflar çekebilirsiniz.

Ekran ayarlarını "soğuk" olarak ayarlayıp kontrastı da azaltırsanız gayet doğal renklere kavuşuyor ekran.

Tasarımı da çok iyi. Telefonun kalınlığını ve ağırlığını hiç rahatsız edici bulmadım.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam forumda okuduğum kadarıyla edge kıvrımlı ekranlı Xiaomi telefonlarda kıvrım olan ekran kısmında bir hassasiyet sorunu yaşanıyor. Siz hiçbir hassasiyet sorunu fark ettiniz mi? Algılamada bir zorluk yaşıyor mu telefon? Genelde klavye kullanırken hissettiklerini belirtmişler. Teşekkürler :)
hiçbir sıkıntı yaşamadım hocam.gayet iyi.bende bu sorundan korkuyordum ama sıkıntı çıkmadı

mcancakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet can
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık mi 5s plusdan sonra note 10 lite'a geçiş yaptım dün. İlk izlenimlerim telefon genel olarak sorunsuz ama bazı küçük sorunları var. Edge ekran çok hassas değil yazarken zorluyor ya da alışamadım daha. Oyun performansı gayet iyi 5 saat aralıksız mobile legends oynadım ve yüzde 65lik pil azaldı. Yakınlık sensörü sorunu var ama benim için önemli değil. Pil açısından normal kullanımı test ediyorum şuan. Miui 11 kullanmadığım için test eden varsa pil konusunda ayarları nasıl yapmamız gerekiyor her zaman açık ekran çok pil tüketiyor mu yorumlarınızı bekliyorum

Üst Alt