- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Mi10t
- Konular
- 10
Poco F2 pro mu
Mi 10t mi
Kardeşime cihaz alacağız öneriniz nedir?
Mi 10t mi
mi 10t de Redmi k30S dirXiaomi, Mi serisi telefonlarını gerçekten güzel yapıyor ve ona göre yazılım-destek sağlıyor gördüğüm kadarıyla. Ama Poco ve Redmi cihazları bence hobi olarak yapıyor. Asıl işi Mi olduğu için de Mi 10T derim.
dostum işlemci güçlü olsun amoled ekran olsun diyorsan poco alPoco F2 pro mu
Mi 10t mi
K serisi Redmi'nin amiral serisi.O yüzden diğer redmilerden kat kat iyi oluyor hatta Xiaomi'yi Xiaomi yapan seri K serisidir.Xiaomi Mi 10,Mi 11 gibi cihazları gösteriş yapmak,bizde yapabiliyoruz demek için çıkarır.Herhangi bir satış beklentisi yoktur.K serisinde ise f/p ve kullanıcı deneyimine odaklanır.Zaten MI 9-10-11 satışları K serisine yaklaşamaz bile.Yani K serisi Xiaomi'nin en kaliteli ikinci,en çok satan birinci serisidir.(Amiral gemisi olarak)mi 10t de Redmi k30S dir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum işlemci güçlü olsun amoled ekran olsun diyorsan poco al
yok ekran lcd olsun amoled sevmiyorum kamerası iyi olsun diyorsan mi10t(K30S) al
buna birşey diyenK serisi Redmi'nin amiral serisi.O yüzden diğer redmilerden kat kat iyi oluyor hatta Xiaomi'yi Xiaomi yapan seri K serisidir.Xiaomi Mi 10,Mi 11 gibi cihazları gösteriş yapmak,bizde yapabiliyoruz demek için çıkarır.Herhangi bir satış beklentisi yoktur.K serisinde ise f/p ve kullanıcı deneyimine odaklanır.Zaten MI 9-10-11 satışları K serisine yaklaşamaz bile.Yani K serisi Xiaomi'nin en kaliteli ikinci,en çok satan birinci serisidir.(Amiral gemisi olarak)
sonuç olarak aynı cihazMercedes de E serisi,Bmw de 5 serisi, Xiaomi de Mİ serisi demişler...
K serisinin çok satma sebebi Çin ve Hindistan için üretilmesi bu iki ülke nüfusu yaklaşık 3 milyar...
K serilerinde band 20 yoktur.
Biri global için biri hindistan ve çin için bölge farkı sadece ama iki modellerde şahane fark yoksonuç olarak aynı cihazmi10t diye k30s daha kaliteli olacağı anlamına gelmez.
Sonuç olarak aynı cihaz aynı rom aynı parçalarBiri global için biri hindistan ve çin için bölge farkı sadece