- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Mİ 11
- Meslek
- IT
- Konular
- 7
ben daha detaylı söyledimOyun için ise poco, kamera performansı için ise mi 10t
ben daha detaylı söyledimOyun için ise poco, kamera performansı için ise mi 10t
Bende özet geçtimben daha detaylı söyledim
Kardeşinize uygun bir telefonsa sıkıntı yokPoco da ahize sorunu yazılım sorunu ve popup kamera eksiği var diye biliyorum diğerinde ips ekran dışında çok ekşi yani görmedim mi 10 t alacağım gibi duruyor yorumlar için teşekkürler
mi10t de ekran sararması varPoco da ahize sorunu yazılım sorunu ve popup kamera eksiği var diye biliyorum diğerinde ips ekran dışında çok ekşi yani görmedim mi 10 t alacağım gibi duruyor yorumlar için teşekkürler
Fiyat anlamında olsun diğer farklar anlamında daha mantıklı duruyorKardeşinize uygun bir telefonsa sıkıntı yok
Sararmayi ilk defa senden duydum hocam tabi her cihazın kronik hataları olmuyor değilmi10t de ekran sararması var
her cihaz aynı sorunlar olacak diye birşey yok poco 2 pro ben 1 sene kullandım tek sorun yaşamadım.
Mi 10tden bahsediyorsanız poco f2 daha ucuz. Şahsen ben f2 pro tercih ederdim kameraya çok fazla önem vermeyen birisi olarakFiyat anlamında olsun diğer farklar anlamında daha mantıklı duruyor
Şarj konusunda bende amoloed çok hızlı bitiyordu gibi geldi onun dışında mi 10 t almaya karar verdim Ankara mi stordenArkadaşım merhaba iki cihazda çok güzel. Ben Mi 10T kullanıyorum gayet memnunum. Poco tercih etmedim çünkü Mi serisi güncelleme, malzeme kalitesi olsun daha ön planda duruyor. Poco F2 pro amoled ekran kullanıyor Mi 10T İps kullanıyor. Hayatımda bir defa amoled kullandım ekran pixeli yandı ben sevmiyorum amoled ekranı. Bu zamana kadar İps ekran kullandım gayet de memnunum. Amoled de siyahlar daha siyah Ipsde ise beyazlar daha beyazdır. Şarj tüketiminde ise İps %20 daha fazla şarj harcar. Bunları göz önünde bulundurarak tercih yaparsan daha faydalı olur. Umarım yardımcı olmuşumdur.
F2 pro 8 ram 6399 mi 10 t 5299Mi 10tden bahsediyorsanız poco f2 daha ucuz. Şahsen ben f2 pro tercih ederdim kameraya çok fazla önem vermeyen birisi olarak
Mi store fiyatı bilmem ama internet sitesinde 5000 altıŞarj konusunda bende amoloed çok hızlı bitiyordu gibi geldi onun dışında mi 10 t almaya karar verdim Ankara mi storden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
F2 pro 8 ram 6399 mi 10 t 5299