Dediğiniz gibi hocam temeli aynı ince ayrıntısı farklı sadeceSonuç olarak aynı cihaz aynı rom aynı parçalar
mesela hyundai i20 türkiye gelen ile japonyada hyundai i20 aynı ama sadece 1 2 özellik farklı ama motorlar aynı kasa aynı yapısal bütünlük aynı
gibi sonuç olarak japonya hyundai i20 daha sağlam türkiye daha kötü anlamına gelmez.
kesinlikle kaldıki band20 turkcell kullananlar için önemi yokDediğiniz gibi hocam temeli aynı ince ayrıntısı farklı sadece
mi serisin satılmayan modelleri var maalesef.Ülkemizde K serisinin resmi satışı yok bu yüzden mi serisi ve global cihaz almak en mantıklısı...
Aynı işlemci kullanıyorlar diye biliyorummi 10t de Redmi k30S dir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum işlemci güçlü olsun amoled ekran olsun diyorsan poco al
yok ekran lcd olsun amoled sevmiyorum kamerası iyi olsun diyorsan mi10t(K30S) al
hocam peki nasıl oluyor aynı rom kullanıyorlar üst mesajları okumanızı tavsiye ederimAynı işlemci kullanıyorlar diye biliyorum
İşlemci 865 ikisinde de ben yurtdışı cihazı hiç almadım alana da saygım var öneriniz ne olurdu poco mu mi 10t mihocam peki nasıl oluyor aynı rom kullanıyorlar üst mesajları okumanızı tavsiye ederim
O karar size gelmiş ben siyah siyah olarak görmek isterim derseniz poco yok ben kamera video çeker foto çeker filim izlemem siyah önemi yok diyorsanız mi 10t alınİşlemci 865 ikisinde de ben yurtdışı cihazı hiç almadım alana da saygım var öneriniz ne olurdu poco mu mi 10t mi
Oyun için ise poco, kamera performansı için ise mi 10tİşlemci 865 ikisinde de ben yurtdışı cihazı hiç almadım alana da saygım var öneriniz ne olurdu poco mu mi 10t mi