Dostum Romunu üç kez kurdum üçünde de arama yaptıgımda ya da arama geldiginde konuşma esnasında ses geliyor ama sesim gitmiyor. zaten o süre içinde telefon kapanıyor tamamen...Peki o zaman güle güle kullanın
Hangi recovery'i kullanıyorsunDostum Romunu üç kez kurdum üçünde de arama yaptıgımda ya da arama geldiginde konuşma esnasında ses geliyor ama sesim gitmiyor. zaten o süre içinde telefon kapanıyor tamamen...
TwRp 2.8.7.0Hangi recovery'i kullanıyorsun
Twrpde boyle hatalar verıyor. Phılıpz ın en son surumunu yukle. S3 mıuı7 konusunda paylastım onu ındır kur ve ful wıpe yaparak kurup dene. Ozel dosyaların sılınmemesı ıcın ordakı notlarımıda dıkkate alTwRp 2.8.7.0
dostum rom konusunda yeni değilim. Dosyalarımı muhafaza ediyorum zaten... Bu aralar iyice sıkıldım romlardan. birazda miui görünümü kullanmak istedim. senin romu denemek istedim... Bu arada tecrübe edinmedigim bir konuda soru soracağım..Twrpde boyle hatalar verıyor. Phılıpz ın en son surumunu yukle. S3 mıuı7 konusunda paylastım onu ındır kur ve ful wıpe yaparak kurup dene. Ozel dosyaların sılınmemesı ıcın ordakı notlarımıda dıkkate al
Ben rom konusunda yenisin veya eskisin durumunda söylemedim. O konudaki konuşmaları okursan rom'u yüklerken hata alan var fakat philpz ile sorunsuz yükledi ona deyinmek istedim.dostum rom konusunda yeni değilim. Dosyalarımı muhafaza ediyorum zaten... Bu aralar iyice sıkıldım romlardan. birazda miui görünümü kullanmak istedim. senin romu denemek istedim... Bu arada tecrübe edinmedigim bir konuda soru soracağım..
Twrp ile aldıgım rom backup ı Philzden yüklenir mi? İkisinin backup ve restore yöntemi aynı mıdır?
Pardon dost yeniyim diye söylediğini sanarak önbilgi vermek ve bu doğrultuda yardımlaşmak istedim... Birazdan Philz ile deneyeceğim. sonucu bildireceğim...Ben rom konusunda yenisin veya eskisin durumunda söylemedim. O konudaki konuşmaları okursan rom'u yüklerken hata alan var fakat philpz ile sorunsuz yükledi ona deyinmek istedim.
Bugüne kadar hiç yedek alıp kullanmadım. O yüzden yedekleme işlemleri nasıl olduğundan bir bilgim yok
Sorun değil. Kolay gelsinPardon dost yeniyim diye söylediğini sanarak önbilgi vermek ve bu doğrultuda yardımlaşmak istedim... Birazdan Philz ile deneyeceğim. sonucu bildireceğim...
Miui7 konusunda Paylaştıgın Philz Touch linkini göremedim... Hangi sürümünü öneriyorsan söyler misin googledan indireyim...Sorun değil. Kolay gelsin