1.4 ghz hız aşırtmadan çıkabileceği son hız. Daha yüksek hızlar denenebilir ancak sakıncalı. Soğutması olmayan bir cihazı 1.4 Ghz den 2Ghz e çıkartmak pek mantıklı gelmiyor.Ancak donma ,kasma ve yavaşlama ciddi derecede varsa 1.6 Ghz yapabilirsiniz.Islemcı 2ghz a kadar gözüküyor ama kac yapsak zararı olmaz
Yok çıkmaz.usta bu romu kurcamda kasma felan sıkıntı olmaz değilmi g5 siparişi verdim teli anneme vereceğim bir sıkıntı cıkmaz değilmi.Telefonla tek yaptıgı konusma,mesajlasma ve müzik dinleme
Twrp kur. Full wipe yap daha sonra kurhocam ben md4 romunu kurdum bu romdan sıkıldım şimdi bu rom ve miui romunu kurmaya çalışırken opening update ve finding update yazısı çıkıyor ve yüklenmiyor cevabını bilen varmı
Android modlar bölümünde kamera modları var onları dene istersenHocam bnde gunluk kamera hatası veriyo yenıden baslatınca duzelıyo bı cozumu var mı kurarken wıpe falan hepsını yaptım tek sıkıntım o
Ram yetersızlıgınden kaynaklanıyor. Facebook kurulı ıse cok ram yıyor halıyle takılmalar baslıyorHakan hocam bu romu kurduktan sonra belli bir kullanımdan sonra takılmalar yaşanıyor temiz kurulum yapıyorum fakat yine aynı hatayla karşılaşıyorum çözümü nedir acaba?