Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Soner77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
3
bütün arkadaşla böyle denesinler bende öyle yaptım açıldı
2 pencere olarak nasıl gircez, ikinci pencere için tekrardan script'in dosyasını indirmemiz gerekiyor doğru mu anladım?

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
26
çift denemede şans işi falan yok direk ban veriyor.
Murat9988 de benim hesabım bak kanka attım yukarıda 2 pencere ile doldu dedi girdim hemen başvuru yaptım ve başarıyla eklendi yazdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 pencere olarak nasıl gircez, ikinci pencere için tekrardan script'in dosyasını indirmemiz gerekiyor doğru mu anladım?
İndirdiğin scriptin rar dosyasının adını değiştir arşivden çıkart farklı bir tarayıcıdan token alıp timeshift 300 gir ama tarayıcıları kapatma ben böyle yaptım ilk denemede timeshift fazla olduğu için ban yedim 2. Denemede aldım izni

Soner77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
3
İndirdiğin scriptin rar dosyasının adını değiştir arşivden çıkart farklı bir tarayıcıdan token alıp timeshift 300 gir ama tarayıcıları kapatma ben böyle yaptım ilk denemede timeshift fazla olduğu için ban yedim 2. Denemede aldım izni
Hocam ilk seferde kaç gün ban yediniz,benim hesap şuan banlı 6 gün sonra ban açılıyor hesap nolur bilmiyom bida ban yerse

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
26
Hocam ilk seferde kaç gün ban yediniz,benim hesap şuan banlı 6 gün sonra ban açılıyor hesap nolur bilmiyom bida ban yerse
İlk denemede 2 gün yedim ban bitince tekrar denedim kota doldu uyarısını gördüm hemen girdim başvuru yaptım ve onay aldım

Üst Alt