- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.371
aynı pcden çift pencere ve aynı token kullanırsanız net ban yersiniz.
2 gün yedim ve 2 gün sonra yine denedim verdi kanka bence şans işiaynı pcden çift pencere ve aynı token kullanırsanız net ban yersiniz.
2 gün yedim ve 2 gün sonra yine denedim verdi kanka bence şans işi
2 pencere olarak nasıl gircez, ikinci pencere için tekrardan script'in dosyasını indirmemiz gerekiyor doğru mu anladım?bütün arkadaşla böyle denesinler bende öyle yaptım açıldı
Murat9988 de benim hesabım bak kanka attım yukarıda 2 pencere ile doldu dedi girdim hemen başvuru yaptım ve başarıyla eklendi yazdıçift denemede şans işi falan yok direk ban veriyor.
İndirdiğin scriptin rar dosyasının adını değiştir arşivden çıkart farklı bir tarayıcıdan token alıp timeshift 300 gir ama tarayıcıları kapatma ben böyle yaptım ilk denemede timeshift fazla olduğu için ban yedim 2. Denemede aldım izni2 pencere olarak nasıl gircez, ikinci pencere için tekrardan script'in dosyasını indirmemiz gerekiyor doğru mu anladım?
Hocam ilk seferde kaç gün ban yediniz,benim hesap şuan banlı 6 gün sonra ban açılıyor hesap nolur bilmiyom bida ban yerseİndirdiğin scriptin rar dosyasının adını değiştir arşivden çıkart farklı bir tarayıcıdan token alıp timeshift 300 gir ama tarayıcıları kapatma ben böyle yaptım ilk denemede timeshift fazla olduğu için ban yedim 2. Denemede aldım izni
İlk denemede 2 gün yedim ban bitince tekrar denedim kota doldu uyarısını gördüm hemen girdim başvuru yaptım ve onay aldımHocam ilk seferde kaç gün ban yediniz,benim hesap şuan banlı 6 gün sonra ban açılıyor hesap nolur bilmiyom bida ban yerse
Hocam bugün ben denedim birine 400ms diğerine 750ms girdim bana ban vermedi ama 2 gün sonra tekrar dene uyarısı verdi hesap ve cihaz ekledim yine olmadı ne önerirsinizİlk denemede 2 gün yedim ban bitince tekrar denedim kota doldu uyarısını gördüm hemen girdim başvuru yaptım ve onay aldım
2 gün sonra tekrar dene ama 300 MS olarak yap ve saat tam 19:00 olduğunda progrsm sana dönüş yaptığında girip başvuru yap hemenHocam bugün ben denedim birine 400ms diğerine 750ms girdim bana ban vermedi ama 2 gün sonra tekrar dene uyarısı verdi hesap ve cihaz ekledim yine olmadı ne önerirsiniz
Tmdır hocam denicem eyw2 gün sonra tekrar dene ama 300 MS olarak yap ve saat tam 19:00 olduğunda progrsm sana dönüş yaptığında girip başvuru yap hemen