Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
aynı hatayı bende alıyorum. Cihazım çift server kayıtlı ondan oluyormus imeiler değiştiğinden dolayı ne denediysem olmadı ücretli islemle açılıyormus ama çok tuzlu değmez bence açmaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı hatayı bende alıyorum. Cihazım çift server kayıtlı ondan oluyormus imeiler değiştiğinden dolayı ne denediysem olmadı ücretli islemle açılıyormus ama çok tuzlu değmez bence açmaya
ne kadar istiyorlar fiyat olarak? Bu arada bana mi etkinleştirme sms'ide gelmiyor sanada mı gelmiyor acaba?

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
ne kadar istiyorlar fiyat olarak? Bu arada bana mi etkinleştirme sms'ide gelmiyor sanada mı gelmiyor acaba?
hocam ben 3 gündür uğraşıyorum sizin gibi bugün sim servislerini etkinleştirdim. Uygulamalar kısmından tüm cihaz izinlerini açtım önce telefon ve kişiler kapalıymış cihazı bulu açınca sim servisleri etkinleşti bende dedim iyi açarım kilidi ama yine açamadım malesef
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
15
hocam ben 3 gündür uğraşıyorum sizin gibi bugün sim servislerini etkinleştirdim. Uygulamalar kısmından tüm cihaz izinlerini açtım önce telefon ve kişiler kapalıymış cihazı bulu açınca sim servisleri etkinleşti bende dedim iyi açarım kilidi ama yine açamadım malesef
hocam ben hepsını denedım sanırım çin cıhazı global degıl bendekı hesap ekle olmuyor baska yolu yok sanırım

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
benim cihaz global hocam, tüm bu izinleri verdim yine sms gelmedi. Çin cihazları açılması zor benimki bi umut global diye ümidim var ama yok sms gelmiyor.

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
benim cihaz global hocam, tüm bu izinleri verdim yine sms gelmedi. Çin cihazları açılması zor benimki bi umut global diye ümidim var ama yok sms gelmiyor.
mi unlock programından gelmiyorsa sağ üst köşede qr kod ile açma seçeneği var oradan deneyin isterseniz bi

hocam ben hepsını denedım sanırım çin cıhazı global degıl bendekı hesap ekle olmuyor baska yolu yok sanırım
çin cihazı hakkında bilgim yok hocam global bendeki cihaz çift server kaydı olduğundan mi unlockta hata alıyorum açarken

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
15
mi unlock programından gelmiyorsa sağ üst köşede qr kod ile açma seçeneği var oradan deneyin isterseniz bi

çin cihazı hakkında bilgim yok hocam global bendeki cihaz çift server kaydı olduğundan mi unlockta hata alıyorum açarken
hesap eklemede takıldım ben hesap ekleme yaptınızmı hocam
bu sayfaya bır bakın hocam imeil kayıt degılse bl kılıt acılmıyor

hasanandnexus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Bu yöntemin rus sürümünü deniyordum dün, başarılı olmadı ilk deneme tabii 900-500 iki token denemiştim. Bugün 700 ve 400 denedim yine hata aldım ama saat tam yedide termux arkaplanda onay spamlarken ben de ayarlardan kilit açma onayı tuşuna bir kez bastım. Yine hata vermiş baktığımda ama cihazı başarıyla bağlayıp onay aldı. Çok mutluyum bu lanet stock arayüzden kurtulduğum için. Yine bir 72 saat verecek muhtemelen ama zor olan bölümü atlattım. Sanırım izin versin veya vermesin ayarlardan bağlanmayı deneyip deneyip netice alınabilir. Yapan/Çeviren arkadaşa da teşekkür ediyorum güzel script.

Ekli dosyalar

• 3844.jpg
    3844.jpg
    472,3 KB · Görüntüleme: 15

thecraxy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sado
Cihazım
xiaomi 15
Konular
0
python'da enter yaptıgım zaman kapanıyo neden?

Script'i token ile başlatınca çöktü ancak saat 7'de geliştirici seçeneklerinden hesap ekle dedim hesabınıza tekrar girin çıkın yazdı girdim çıktım hesap başarıyla eklendi.

Son düzenleme:

thecraxy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sado
Cihazım
xiaomi 15
Konular
0
Çift hat server kayıtlı 72 saat aldım bakalım 3 gün sonra açılacak mı

Üst Alt